Ved Gøter kanalen
6月7日, スウェーデン ⋅ ☁️ 14 °C
Vi var inde og se Skara Domkirken derefter kørte vi til hormborgasjøn fuglereservat der hvor tranerne danser om foråret, der er kønt men det stormede, nu er vi I Norrkvarns slusen hvor vi holderもっと詳しく
Hajstorp
6月8日, スウェーデン ⋅ ☁️ 14 °C
I dag har vi kun rykket et lille stykke langs gøta kanalen, gået en lang tur langs kanalen, spiste pandekager med is og syltetøj og kaffe, ellers slappet af og set fem både i morges, som var deもっと詳しく
Tæt ved Ørebro
6月9日, スウェーデン ⋅ ⛅ 16 °C
Vi har kørt lidt rundt for at finde et sted med læ og sol og udsigt, her bliver vi sammen med Annemarie og hygger os, i morgen har vi tænkt på et bryggeri og et sted med brygudstyr så dagen skalもっと詳しく
Ørebro rundt til fods ca. 9 km.
6月10日, スウェーデン ⋅ ☁️ 14 °C
Ørebro rundt så vi er ømme i benene også at være rundt i Ørebro slot, vi fandt et godt sted at spise med godt øl, de Svensker er rigtig gode til at lave nogle gode gangstier. 🍺🚍
90 km. Nor vest for Ørebro
6月11日, スウェーデン ⋅ ☁️ 15 °C
Vi er landet 90 km. Nord vest for Ørebro, 10 km. Ud af en grusveje hvor vi mødte 2 biler, vi var først ude og se en gammel malmmine derefter til en gammel går som ikke var åben for besøgende,もっと詳しく
Turen gik til Kristinehamn
6月12日, スウェーデン ⋅ ☀️ 18 °C
Det blev Kristinehamn da andre steder var for tavlige, vi var i skoven ved høgabjerg fjeldet og gik en tur, der var masser af steder hvor man kunne se at mine arbejderne havde boet, og dybe mineもっと詳しく
Ved en badesø
6月13日, スウェーデン ⋅ ☀️ 21 °C
Vi var Kristinehamn bymidte i formiddags det var lidt tomt, da vi kom tilbage til havnen besluttet vi at tage et spring mere, det var næsten som at være på en campingplads, vi fandt en badesø somもっと詳しく
Ljungsbro
6月14日, スウェーデン ⋅ ☀️ 25 °C
I dag er vi dovne og bare kørt ca. 100 km
Mod Vagn og Annemarie som vi har sagt at vi kommer Mandag aften, vi var lige inde på en gård butik på vejen her ned, dag vi ankom til stedet skulle derもっと詳しく
Ny badesø
6月15日, スウェーデン ⋅ ☁️ 26 °C
I dag er vi bare kørt halvdelen mod Vagn og Annemarie og holder ved en badesø 3 pladser 3 vogne utroligt stille, bortset fra dem der kommer og bader en gang imellem.
Hilsen skrækkerne
Tingsryd
6月16日, スウェーデン ⋅ 🌙 15 °C
I dag kørte vi til Vagn og Annemarie ved Tingsryd, haft en hyggelig eftermiddag, en hilsen til Peter og Ritta fra Vagn og Annemarie.
Hilsen fra skrækkerne.🚍
Hjemme igen
6月18日, デンマーク ⋅ ☁️ 20 °C
Hjem igen, fadølsanlæg tomt slut. Hilsen skrækkerne

旅行者Dejligt vi nu kan følge jer igen! Og du har også lært at skrive inde i fotos. Når du sætter foto ind, så tryk på “brug fotoplacering” så kommer dine fotos også ind på kortet de steder i har været. Så mangler vi bare lige at du får sat sporing ind til “høj”. Så man også kan se din rute. 🚍❤️ Rita og Peter . Har lige selv opdateret vores tur.