Nykøbing Falster
July 10 in Denmark ⋅ ☀️ 22 °C
Kejnæs Havn
July 10 in Denmark ⋅ ☀️ 22 °C
I går var vi oppe i Nykøbing Falster og høre musik på torvet og smage på krenkerup øl , det var nær blevet for meget for Marianne, derefter spise vi indiske retter, det var godt, I dag er viRead more
Kragenæs
July 12 in Denmark ⋅ 🌬 18 °C
Vordingborg
July 12 in Denmark ⋅ ☁️ 19 °C
Hej da vi kørte fra Kejnæs kørte vi til Rødvin og så udstillingen om den nye bro og udsigtspunkt, derefter til cafe Farø vad æbleplantage og spise et sjovt og godt sted, derefter tilRead more
Ramløse
July 12 in Denmark ⋅ 🌬 20 °C
Turen gik videre fra Vordingborg hvor der var festuge en skrækkelig larm med Mickal Falk, vi nåede at falde i søvn inden 10 minutter fyrværkeri meget tæt på autocamperen, I formiddag kørte viRead more
Strip
July 17 in Denmark ⋅ ☀️ 23 °C
I formiddags kørte vi ud til Skerød og besøgte Stine og Martin fra Australien som var hjem på ferie med deres børn, derefter kørte vi til Roskilde hvor vi spiste frokost, derefter videre tilRead more
Ry
July 18 in Denmark ⋅ ☀️ 24 °C
Vi kørte først op til Jelling stenene, der var masser at se og høre, derefter til klostermøllen hvor de havde lavet papir fra skovene og tørret det i en lade på 4 etager og 95 meter lang, etRead more
Farsø
July 18 in Denmark ⋅ ☀️ 23 °C
I dag var vi på Himmelbjerget, derefter kørte vi til Farsø Fjord Camping for at overraske Kim Christina og børnene og det lykkedes, så vi tager lige Søndag her oppe.
Hilsen skrækkerne🚍
Fur
July 19 in Denmark ⋅ ⛅ 26 °C
I dag er vi på nord Fur højt over vandet, en skøn udsigt og meget stille plads kun os, I det hele taget har vi næsten kun mødt Dansker mærkeligt, vi trænger til ro efter to dage på enRead more
Fur bryghus
July 22 in Denmark ⋅ 🌧 18 °C
Vi måtte forlade det skønne sted og kørte mod Fur bryghus men lage but they eat, let's go to there.It was the principal for some posts.Theylige ind på vejen og fik en tår kaffe og sokoladekageRead more
Thisted
July 23 in Denmark ⋅ ☁️ 22 °C
I dag har vi været dovne og kørte til Nykøbing Mors hvor bryghus og gin huset var lukket, så videre rundt I Thisted og snolle og lige en Ty øl guld porse god.
Hilsen skrækkerne
Rødding
July 24 in Denmark ⋅ ☁️ 25 °C
Først kørte vi til Aalstrup og så Danmarks sykkel muserum Jyden hvor de havde havde lavet sykler fra sidst i 1800 til ca 1962, når der ikke var så travlt lavet de symaskiner, radioer, ski , derRead more
Estrup Herregård
July 25 in Denmark ⋅ ⛅ 21 °C
I dag skulle vi have været ud på Djursland og set på gamle maskiner, men så vi lige gammel Estrup herregårdsmuserum så det gik denne dag med, det var hyggeligt, samt der er en Printrip plads.Read more
Grænå
July 26 in Denmark ⋅ ☁️ 19 °C
I dag kørte vi til Dansk Motorsamling det var flot med et hav af motorer halvdelen kunde køre i meget flot stand, jeg snakkede med indehaveren en viden uden videre, ham fra bunkeren, Marianne blev iRead more
Ebeltoft Øerne
July 26 in Denmark ⋅ ☁️ 22 °C
Vi var lige i Kattegat Centret inden vi forlod Grenå, vi kørte til Højbjerg Gårdbutik og købte nogle grøntsager, derefter til Ebeltoft Øerne for at se dette område lidt skuffet, men leverRead more
Syd for Norsminde
July 28 in Denmark ⋅ ⛅ 19 °C
I dag kørte vi op i Mols bjerge og gik en lang tur, vi så ingen slanger men flere km. smalle grusveje det huer ikke Marianne men jeg og camperen overlevede, det var lidt spændende, vi kørteRead more
Holbæk Gl. Havn
July 29 in Denmark ⋅ 🌬 20 °C
Turen gik fra Norsminde til Holbæk hvor vi mødtes med Peter og Ritta og gik i Havnens Streetfood og fik noget thai mad, I morgen køre vi hjem begge 🚍
RAMLØSE
August 1 in Denmark ⋅ ☁️ 20 °C
Kørte hjem fra Holbæk i Onsdags, tur slut. 😪
Lille tur på Sjælland
August 21 in Denmark ⋅ 🌬 17 °C
Turen gik til Marbæk syd hvor vi mødte Peter og Ritta, så det blev til gåtur og fælles spisning.

TravelerGod tur - du har glemt at aktivere sporing 😇 Glæder os til at se nogle fotos fra turen 😘 🍺🍺 🚍 Rita og Peter