Satellite
 • Day6

  D-Day + 4

  August 7, 2017 in Spain ⋅ ☀️ 30 °C

  ¡Hooola!

  Matkan puoliväli saavutettu! Jos otetaan tälläne puolimatkan fiiliskysely ni en kyl oikeestaa haluu kokee sitä after trip fiilistä ollenkaa :D Toisaalta tänää saatii kyl kaikki ajoissa poolille nuolemaan eilisii taisteluarpia josta tätäki kirjottelen. En tiedä miten nä välimeren sääennusteet menee mutta +28 ja puolipilvinen tarkottaa ilmeisesti sitä täällä et meidä parveke lasis on joku valkone likaläikkä pilaamassa merinäköalaa.. Et toivottavasti ootte saanu ainaki paljo vettä ja pilviä siellä.

  Eiline päivä alko rauhaksii sillä kun iltäpäiväst päästii liikkeelle et puhelimet kerättiin pois ja meidät lukittii käsiraudoilla kaiteeseen pimeeseen ulkoota lukittuun huoneeseen. Varmaan ois kannattu jäädä hotellille .. mut selvittiin alle 60minuutin ni päästiin jatkamaan kohti illan rientoja.

  Vaihdettii vähä taistelusuunnitelmaa ja päädyttiinki viettämään skandinaavinen ilta ja aloteltii sateenvarjodrinksuilla Suomea sympäten mein lemppari moonis jossa mestan kovatasosimmat cocktailit with a lowlow price. Kuvissa näkyvät oli 5,75ea ja gt 8,50. Siitä sitte kohti viikinkiä josta löyty mm. Suomalainen baarimikko! :) . Hienoo et se on täysin vastapäätä baarikatua meidän hotelliin nähden joten siin oli kyl taas todelline vitu taistelu miljoonan sisäänheittäjän ohi. Pahimpia on kyl ehdottomasti ne jossa kaks tarraa sua käsistä ja suurinpiirtein kantaa sut baariin. Onneks allekirjottaneella ei oo sitä ongelmaa :D

  Loppua kohden käytii jällee sama taistelu sen perkeleen kadun läpi ja päädyttiin taas hotellin viereen sellasee mestaa kö benny hills. Sisäänheittäjänä toimi täl kertaa paikan omistaja Maria-niminen woodstock täti joka hurmattiin skandinaavisilla juomalauseilla ja komeella ulkonäöllä. 10e diili johon kaks spirit+mixer, shotti ja "fishbowl" joka oli n. 5dl viinaa ja mixeri väriks.. :D Sehä lähti sillä setillä kö raketti sitte :D Esbo sai myös elämänsä vahvimman hendricks gt:n - "vahvin ja viiminen gt kun juon ikinä.

  Tänää ois cascadan keikka! Jos ei saada lippuja ni sit ois tarjolla tequila-bingo :D Mitä nyt vois muka sattua ? Turvituksiin!

  ¡Hasta luego!
  Read more