En tredjedel så långt bara...
昨日, エクアドル ⋅ ☁️ 23 °C
...ska vi åka i morgon, d.v.s. lämna Equador för att åka till badorten Mancora i Peru för 4 dagars pool och strandhäng. Det har vi ju än så länge inte haft något, så det skall bli skönt.もっと詳しく
Machala
昨日, エクアドル ⋅ 🌩️ 23 °C
Vi nådde fram! 12 timmar behövde vår söta rosa buss för 417 km. Det blev en hel del kortspelande på vägen, t.o.m min favoritversion av fyrmanshvist Breschschneider, när vi enbart var 4 som varもっと詳しく
Liiite ändrade planer igen...
11月27日, エクアドル ⋅ 🌧 17 °C
...då ena bussen fortfarande inte mår bra. Så det blir inte bushcamp i natt ändå utan hotell i Machala. Om vi kommer alla 417 km. Det är typ halva Equadors längd. Rosa bussen startade efter 25もっと詳しく
Festkväll med massor av pingis
11月27日, エクアドル ⋅ ☁️ 20 °C
Igår kväll var det open bar mellan 21-23, efter gemensamma hostelmiddagen, vilket innebar att för 6 dollar så var det obegränsat med drinkar som serverades. Stämningen var på topp och även deもっと詳しく
WTF?
11月26日, エクアドル ⋅ ☁️ 17 °C
Någon teknikkunnig som vet hur jag slår av discobelysningen?
Dags att leka Hiawatha
11月26日, エクアドル ⋅ ☁️ 20 °C
Jag har tydligen hostat hela natten varför jag därmed har köpt mig ett litet glampingtält för de kvarvarande 2 nätterna här. Det kostade mig 30 dollar men övriga 4 i rummet vill jag såklartもっと詳しく
Pingisuppdatering och Banka bäver
11月25日, エクアドル ⋅ 🌫 15 °C
Chaufför-Pelle ville ha revansch efter hostelmiddagen, så det fick han såklart. Men inte det utfall han önskade sig utan jag och mitt ego fick istället vinna 3-0. Jag fick dagensもっと詳しく
Pingisuppdatering
11月25日, エクアドル ⋅ ☁️ 20 °C
Seriös match mot chaufför Pelle, som tränar pingis en gång i veckan. Tuffa servar hade han och jag hoppas verkligen att han är tuffaste motståndet här, eftersom att jag inte gillar attもっと詳しく
Pailon del Diablo
11月25日, エクアドル ⋅ ☁️ 18 °C
Idag var vi fem i åldersspannet 35-55 som tog lokalbuss från Banos de Agua Santa 2 mil österut för att vandra upp till ett magnifikt vattenfall. Tydligen är det numera Equadors störstaもっと詳しく
Äventyr i Banos de Agua Santo
11月24日, エクアドル ⋅ ☁️ 15 °C
Det finns mycket kul att göra här äventyrsmässigt men pga vaden så blir det bara zip-linen, för min del
Vårt hem de närmaste 4 nätterna
11月24日, エクアドル ⋅ ☁️ 19 °C
Mycket viktig uppdatering. Har redan spöat 25årige Adam och 34årige Andreas i pingis. Och har hamnat i 5kvinno-youngster-rummet. Den yngsta är 20, 26, 32, 45 o sedan jag 50. Tacksam för det,もっと詳しく
Äntligen ombord
11月24日, エクアドル ⋅ ☁️ 13 °C
Passade på att ta foto innan de andra kommit på. Eftersom att en av rosa bussarna är trasig så har vi just nu 2 ordinarie chaufförer och en extrachaufför, som är under upplärning. På förstaもっと詳しく
Reselogistik
11月23日, エクアドル ⋅ ☁️ 17 °C
När man ändå tvättar sig själv är det läge att även tvätta lite underkläder. Nu skall kroppen få vila lite genom att kolla på Curling-EM, innan det är dags att kvällspromenera och äta.もっと詳しく
Lokaltrafik ner till busstationen
11月23日, エクアドル ⋅ ☁️ 15 °C
Efter tapper vandring uppför till 2700 m höjd, kastade vi in handduken och hoppade på en lokalbuss som skulle ner till stan. Det är söndag och ortsbefolkningen är finklädda och jag smygfotadeもっと詳しく
Vattenfallsvandring 4 timmar
11月23日, エクアドル ⋅ ☁️ 15 °C
Med morgonpigga gängets har vi vandrat ut från stan och upp i skogen. Det känns att vi är på 2800 m höjd men det är så skönt att åter kunna vandra med min höger vad. Regnjackan åker av ochもっと詳しく
Sovit ordentligt! För första gången...
11月23日, エクアドル ⋅ ⛅ 14 °C
...sedan resan startade. Men har tydligen snarkat högt. Jag skyller på min förkylning. Och har delat den högra dubbelsängen med Lollo 57, som är hela gängets sjuksköterska. Förkylningen gårもっと詳しく
Liiite ändrade planer...
11月22日, エクアドル ⋅ ☁️ 16 °C
...då det visade sig att en av rosa bussarna är trasig, och därmed på lagning i Lima. Så en vecka framöver blir det hostelboende istället och hälften åker turistbuss. Här kommer den somもっと詳しく
Otavalo city center och Otavalo market
11月22日, エクアドル ⋅ ☁️ 17 °C
Benen ville gärna direkt ut och röra på sig, även om jag inte älskar marknader. Men bra liten motionsrunda för min högervad, som mår bättre och bättre. Nu laddar vi för välkomstmiddag, dåもっと詳しく
Mitad del Mundo
11月22日, エクアドル ⋅ ⛅ 21 °C
Mellan Quito och Otavalo kan man på ena sidan ekvatorn stå med ett ben, och på andra sidan med det andra benet. Klassisk turistfälla, där de tom gulmarkerat linjen. Men fin utsikt och enもっと詳しく
Påstigning på Rosa Buss
11月22日, エクアドル ⋅ ☀️ 14 °C
Nu dags att lämna Quito och hotellet som varit vårt hem i 2 dagar. Bussen står parkerad under Qutos elanordning för sina stadsbussar. Lite frukt som färdkost är inhandlad.
Heldag i Quito
11月21日, エクアドル ⋅ ☁️ 14 °C
Timmespromenad via vacker stadspark och vi fick njuta av sol, fågelsång och vackra byggnader i gamla stan. Efter lunch tog vi Uber upp till utsiktsplatsen Virgin of the Panecillo för mer finもっと詳しく
Framme men slut
11月20日, オランダ ⋅ ☁️ 5 °C
Landat välbehållen i Quito efter en lång flygresa på 2+11 timmar, och har inte sovit sedan tisdag morgon. Hann läsa halv bok av kontroversiell författare och se 6 timmesavsnitt av enもっと詳しく
Ingen återvändo...
11月20日, スウェーデン ⋅ ☁️ -3 °C
...men har träffat 4 trevliga hittills på Arlanda, varav hälften åker med hela vägen till Rio. Klarade 23 kg:s gränsen nästan...
Film om vecka 3-5
11月19日, スウェーデン ⋅ ☁️ -2 °C
Film om första veckorna...
11月19日, スウェーデン ⋅ ☁️ -2 °C