Satellite
 • Day125

  Cairns - dag 5

  February 26 in Australia ⋅ ⛅ 25 °C

  Onze laatste dag al in Australië... Deze ochtend was het eens tijd om onze was te doen. In het gebouw is er een wasmachine en droger op elke verdieping dus dat was handig. Wel even wennen aan zo'n groot machien. 😜 Maar het ging goed, geen gekrompen kleren.

  Hierna wandelden we richting centrum langs de kust. Er was een stevige bries, maar dit maakte de brandende zon dragelijk. We stopten enkele keren om wat vogels te bewonderen. Er was er een bij die echt geen schrik had en Steven mocht naast hem op het bankje gaan zitten. We zagen ook terug de pelikanen, maar nu waren het er vier. Ze waren bezig met zich te wassen. Dit was een leuk zicht. Echt wel coole beesten met hun enorme bek. We aten bij een koffiebar. Heel gezellig en lekker. Tat nam een Mexicaans ontbijt als lunch. Toast met bonenspread, gesmolten kaas, spiegelei, kerstomaten, avocado, rucola en ajuin, stevig ontbijt. Steven nam Turks brood met spek, avocado, sla, tomaat en aioli mayonaise.

  Een volgende stop was het shoppingcenter. Tat haar wardrobe had een update nodig. Vooral omdat Nieuw Zeeland toch wel een stukje kouder zal zijn. Maar ook Steven vond zijn goesting, al moest hij ook wel wat wachten. Ach, wachten op elkaar hoort erbij, Tat heeft ook al haar deel gehad. (Wie Steven goed kent, begrijpt dit 😜)

  Ons avondmaal was een pizza. De ober was nog vrij jong en wat verward. Toen ons eten kwam bleek hij de verkeerde pizza genoteerd te hebben voor Tat. Toen we dit zeiden vroeg hij "are you sure?" Het was wel grappig, maar uiteindelijk zorgde hij voor de juiste pizza.

  In ons appartementje was het tijd om onze valies te maken. De laatste keer voor een vrij lange tijd 😊
  Read more