Satellite
 • Day3

  Fisherman's Village - Fish Spa

  March 9, 2018 in Thailand ⋅ ☀️ 31 °C

  Vågnede sent denne fredag, er stadig lidt mærket af rejsen, tidsforskellen, og ikke mindst varmen. At gå fra de minus 25-28 grader på Thule til et par dage i Aarhus med temperature omkring frysepunktet og så videre til Koh Samui med 29-32 grader dag, såvel som nat, kræver lige en lille tilvænnings periode. 🖒
  Dagen startede roligt med en tur i hotellets pool, og lidt afslapning i solen. Omkring en time blev det til, og selv med en faktor 50 sunscreen nåede jeg selvfølgelig at blive lidt solbrændt.
  Efter turen i poolen blev det til en sen morgenmad eller frokost med en lækker kyllingesandwich på hotellets restaurant. Resten af eftermiddagen blev brugt på afslapning.
  Om fredagen er der walking street market i Fisherman’s Village, hvor hele hovedgaden bliver fyldt med små boder med mad, souvenirs, tøj og meget andet. Der var super mange mennesker og en herlig stemning, vil tro man kunne købe alt hvad hjertet kunne begære, også ting som man sikkert ikke vidste man manglede hahaha. Jeg købte nu ikke rigtig noget, ud over nogle vakle æg på et spyd – det skulle prøves. De smagte som en lidt mere tør udgave af normale hønseæg, slet ikke så ringe endda.
  Der blev også tid til aftensmad, som i dag blev til crepes (madpandekager) og en vandmelons shake – super lækkert. Derefter blev det tid til noget selv forkælelse – først 10 minutters fish spa – det kilder helt vildt 😂😂 så 1 times lækker Thai massage med olie – super dejligt for ryggen. Alt i alt kostede det 180 kroner på et rimeligt fint Spa midt i Fisherman’s Village – Tror godt det kunne gå hen og blive til en vane ❤
  Read more