Lenette Valk

Joined November 2015
 • Day23

  Rainbow beach

  February 29, 2016 in Australia

  Na noosa vertrek ik naar Rainbow beach, met Bart stap ik de bus in en ook herriet is daar. Bij de receptie kunnen we laten weten dat herriet en ik samen in de auto willen. We setllen ons in de kamer en gaan naar de briefing om ons groepje uit te vinden. Vrij teleurgesteld komen we uit de briefing, een auto met alleen maar meiden die hun eigen taal spreken! De hele avond maken we er een geintje van en proberen we wanhopig bij andere groepjes aan te sluiten! Helaas kunnen we niet veranderen. We ontmoeten aardig wat mensen en krijgen er al meer zin in. Let's go fraserRead more

 • Explore, what other travelers do in:
 • Day6

  Spot x

  February 12, 2016 in Australia

  Vrijdag 12 feb. De mojusurftour start waar ik zo lang op heb gewacht. Vroeg mijn bef uit na een korte nacht. Gedag tegen Suus zeggen die sochtends ook de bus koest hebben. Voordat ik er aankom zie ik de groep ongeveer. Alleen maar meiden en dan een groep met 9 denen van mijn hostel. Behalve dat ze heel saai zijn,zijn ze ook al een groep en maken dus geen contact. Top dat is dus onze groep. We nemen een 8 uur durende trein naar spot X. In de trein haal ik mijn slaap in en ontmoet ik Shauna. Iers meisje ook 19 jaar oud. Ze kletst me er o p los. Aangekomen op spot x baal ik nog steeds van de groep maar shauna en ik zijn iig samen. En julia, vrij stil meisje. Gelukkig word ik in dezelfde kamer gedropt, waar we Amanda ontmoeten die opgeluchg is dat wij allemaal alleen op pad zijn. We nemen een kijkje op het terrein en de eerste dag is vrij saai. We scoren wat drankjes bij de bottleshop en ik ga met amanda op zoek naar tampons. Savonds is er niet veel te doen dus we duiken op tijd ons bed in om de dag erop maar fit te zijn.

  13 feb! Surfen, we zijn wat laat aan de beurt maar na een karig ontbijtje gaan we het water in. Teken je surfboard in het zand en ga er op liggen. Natuurlijk lijkt die van Shauna meer op een dildo dan op een surfplank haha. De eerste les krijgen we van conor. In de ochtend kan ik er geen zak van. Ik kom geen een keer op mn bord alleen. Anthony helpt me maar ook alleen dan lukt het me om op mijn bord te komen. Nadat we een toren hebben gebouwd van de heerlijke lunch gaan we het water weer in. Dit keer gaat het veel beter en sta ik een aantal keer mooi op. Savonds drinken we onze goon met een aantal denen. Ze zijn niet erg gezellig. Spreken alleen deens, wat is amanda blij dat ze eindelink deens kan spreken. Moe aardig dronken en voldaan ga ik na wat deense lessen en wat slap geouwehoer richting bed.

  14 feb
  Op tijd opstaan want weer een dag surfen. Ik wordt gewekt door de meiden aangezien mijn telefoon nog steeds de verkeerde tijd geeft. Julia het meisje wat onder mij slaapt wordt niet wakker. Voelt zich niet lekker zegt ze. Nadat wij en de instructors haar uit bed proberen te krijgen geven we nog 1 kans. Uit volle borst zetten we een pepsong in. Julia has a hangover. Julia has to come out of her bed. Tevergeefs Julia gaat rechtop zitt3n en valt meteen weer neer. Daarna heb ik 1 van minn beste surfs na wat lacherige dingen tijdens de warming up in het zand. Ik sta ongeveer elke keer op.
  Read more

 • Day4

  Sydney

  February 10, 2016 in Australia

  In Kaikoura Nieuw- Zeeland ontmoet ik een jongen die dezelfde bus naar Christchurch neemt.. gedurende de reis komen we erachter dat we dezelfde vlucht hebben. Op het vliegveld in Sydney spreek ik hem weer en bmhij biedt me een lift aan naar mijn hostel. Super chill! Eenmaal in de auto met hem en zn zwager krijg ik een gehele rondleiding door Sydney. Zijn zwager is als een wikipediapagina van Sydney en verteld over vanalles. De leukste lift die ik waarschijnlijk ooit ha hebben. Hij was zo enthousiast.
  Rondje door de stad en bedje in.

  8 feb!
  Sochtends start de stadswandeling vanuit het hostel. Waar ik samen met Summer heenga. En daar ontmoet ik nog twee andere gezellige jederlandse meiden. Natalie en Suzan. We lopen door de boutanical gardens en daarna naar het Sydney operahouse. Als laatste looen we door de sydneyharbour en chinatown komt ook nognaan bod. Lekker zweten heel de dag want hier is het toch aardig wat warmer dan in NZ. Mis nieuw zeeland nog steeds. Ook begin ik thuis langzaam te missen en het geld raakt op. Waarschijnlijk is het gewoon weer even wennen. Die avond gaan we met zijn allen naar de bar om pizza te eten en wat drankjes en dansjes te doen.

  9 feb
  Hardlopen, de meiden zijn op het idee gekomen om te gaan rennen in de ochtend. Samen met Summer en Nathalie rennen we door het prachtige Sydney door de boutanical gardens en richting het Operahouse. Het valt me mee hoe slecht mijn conditie is en even rennen voelt heerlijk. Daarna duiken we het shoppingcenter in. Wat simpele maar heerlijke kleding gehaald bij de h&m. En na 3 maanden trainers en slippers zo blij met mijn nieuwe allstars. Op straat speelt een jongen zijn cover van James Bay. Het liefst ga ik er uren bij zitten maar hij verplaatst zich en ik heb onwijzw honger. Savonds kopen we de goedkoopste wijn en gaan we met de trein naar een bar in Sydney. Hoe gaaf Sydney ook is, het uitgaansleven in Nederland blijft onze voorkeur hebben. De controle is super streng behalve mijn paspoort komt er ook nog politie binnen lopen om te kijken of niemnad te dronken is.

  Wo 10 feb
  Beachwalk, om 10 uur in de keuken om de engelse nationale pannenkoekendag te vieren, helaas komt er geen fatsoenlijke pannenkoek uit onze kookkunsten, misschien ligt het aan de pan of olie of natuurlijk aan ons hahah. Daarna de beachwalk, ik verpest heg voor Emili doorr haar naar het verkeerde strand te sturen. We lopen van coogie naar bondi langs bayen met helderblauw water. We eindigen op Bondi, bezweet duik ik het water in. Na nieuw zeeland lijken maar weinig dingen mijn indruk te wekken. Want behalve een heerlijk strand vind ik het niet extreem bijzonder. Surfers passeren ons en ik voel me niet ready voor mijn bikinibody haha. Helemaal gesloopt en tijd om ff gezellig te kletsen met mama. Ik laat me verleiden voor 1 drankje in de bar en dans voor 2 heerlijke uurtjes. Ik sta me te verbazen bij de bikinicompetitie over de Engelse dames in bikini, maarja een niet zo mooi bikinilijf gaat er toch met 300 dollar vandoor.

  Do 11 feb

  Dagje chillen, veel plannen maar er komt allemaal niets van. Met nathalie, suus en summer eten se wat in het cafe. We zeggen summer gedag en gaan op pad. Na wat dingen te hebben uitgezocht gaan we naar de tower waar we niet in komen omdat nathalie geen dichte schoenen draagt. Eindigen met wat shoppen, oeps. Laatste avondje wil jk eigenlijk vroeg naar bed om fit te zijn voor surfkamp. Tegelijkertijd eil ik graag wat spullen dumpen. Lang wachten op een antwoord van emily of ik het een tijdje bij haar kan achterlaten. Als ik dan eindelijk een antwoord krijg mis ik de laatste bus omdat ik niet bekend ben met mn hand uitsteken als er een bus komt. Lang wachten op de volgende vus bus en realiseren dat die niet meer komt. Al lopend en liftend kom ik bij Emily. Whaaa snel bedje in. Surfcamp is callling
  Read more

 • Day30

  Queenstown

  February 1, 2016 in Australia

  Na drie dagen het diepe zuiden kom ik weer terug in het prachtige Queenstown! Doe avond vroeg bed in qant helemaal gesloopt. De volgende dag gaan we met de leftovers van de bus op pad. Daar ontmoet ik Ben, die op de bus van Emma en Matt zat. We hiken de berg op met zn vijfen. Na alle drankjes en weinig sporten en de hitte hebben we het een klein beetje zwaar om omhoog te komen. Onderweg stoppen we op een uitkijkpunt over het meer. Je kan er uren blijven zitten,starend naar het neer met daarachter de bergen. Na de hike duiken we in onze bikini's aangezien het weer het eindelijk toelaat. Matt emma en ik drinken een biertje after op het strand waarna het tijd is voor worldbar waar ik het nederlandse meisje weer ontmoet die ik in Paihia had ontmoet. Te merken is dat we allemaal kapot zijn want de mood ontbreekt een beetje. Daarna gaan we naar cowboys waar Emma en ik bijna in slaap vallen. Wij idioten bedenken dan dat we nog naar fearfaxtory willen. Kijkje nemen of het open is, maar naturlurlijk houden ze de deuren niet tot 3 uur snachts open. We kunnen de nachtsnack, fergburger weerstaan en duiken ons bedje in.
  2de kayak genietne van ben zn gratis voucher wat poulen en daarna naar het strand voor wat biertjes fearfactory staat op de plannjng maar komt er niet meer vab we strijken neer naast een straatartiest die perfect piano speelt in fe
  Read more

 • Day29

  Milford sound

  January 31, 2016 in Australia

  Vroeg op en met het klejne groepje naar de ontmoetingplaats! Daar stappen we weer op de kiwibus. Sfeer lijkt te ontbreken daar. Niemand die me bekend voorkomt. Samen met het Nederlandse meisje Esmee gaan we naar Milford sound. Onderweg stoppen we om foto's te maken op prachtige plekken. Ik vul mn waterfles met water uit de bergen. Elke stop is vrij kort al zou ik overal veel langer kunnen blijven. That's it with kiwiexperience. Prachtige plaatjes schieten bij het mirror lake en voordat we de boot op gaan. De jucy boot op jn Milford Sound. Natuurwonder nummer 8 denk ik zo. Met het Ierse, Engelse en Nederlandse meisje gaan we de boot op. Omringd door groene bergen gaan we het water op. Watervallen en zeehonden komen langs. Als we bijna de zee opgaan keren we terug. Mooie dag maar zonder de oude groep. Toch even wennen weer en toch minder leuk. Had het liever een paar dagen eerder gedaan met de groep. Maarja je kan niet alles.Read more

 • Day22

  Franz josef

  January 24, 2016 in Australia

  Glaciers! Na een lange rit komen we aan in Franz Josef! Met zijn zessen krijgen we een mooie kamer. Eigen badkamer en naast de hot tub! Woehoe! Weer wat oude bekenden tegen het lijf lopen en dag 2 staat de helicoptet vlucht naar de gletsjer op de planning. Helaas meot het weer goed zijn en is de vlucht voor de afgelopen 7 dagen al gecancelled. Helaas is het jiet beter als wij gaan en wordt onze invulling hiken ipv de vlucht. En dan alleen de korte hike omdat je anders de wolken in zou lopen. Wasje draaien en hot tub in met een biertje.Savonds wat drankjes in de bar van het verblijf, zingen en dansen in de kamer. Wekker gaat weer om 7 uur om naar Wanaka te vertrekken. Op naar het vakantiehuis van Jess.Read more

 • Day19

  Lake manihapou

  January 21, 2016 in Australia

  Lake manihapou, waar het allemaal draait om een fantastisch feestje neerzetten met kiwi. In de middle of nowhere worden we gedropt op een soort camlingplaats iedereen heeft zn outfit ready. Greenstone maken! ma heg avondeten verkleed iedereen zich dan ook in het thema bad taste of emoji's. Fantastisch ik mag ff knutselen wooehoeee! Iedereen ziet er geweldig uit. Er gaan een hoop drankjes over de bar en een goede nacht with lots of fun volgt.Read more

 • Day18

  Wellington

  January 20, 2016 in Australia

  Aangekomen in wellington! Eerst tijd voor boodschappen dus op zoek naar een supermarkt. Tijd voor een leuke avond uit het is tenslotte de verjaardag van Nathalie! Na wat drankjes in de kelder (bar) van het hostel worden de bhs en vrouwenkleren voor justin en tom tevoorschijn getrokken. Het is ladiesss night! Daarna naar de bar. Na een avondje het "bruisende" nachtleven van wellington te hebben ontdekt is het afscheid nemen van de rest van de groep. Byee Jaimy Tory en mijn amerikaanse vriend Justin. Hoop dat we weer meeten in Qtown

  Op naar het nationale museum! Ze zij hier onwijs goed in het maken van levensechte dkngen. Echt bizar. Op naar de dreamworks expeditie. Heel leuk om te zien maar iedereen is een beetje gesloopt van de vorige avond.
  Read more

Never miss updates of Lenette Valk with our app:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android