Australia
Barrack Street Bridge

Here you’ll find travel reports about Barrack Street Bridge. Discover travel destinations in Australia of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

8 travelers at this place:

 • Day150

  Perth Airport

  April 3, 2017 in Australia ⋅ 🌙 16 °C

  Weg ist sie.... 😥
  Liebe Moni vielen Dank für die letzten 3 Wochen!! Es war seeeehr lustig mit dir! 😂 ich wünsche dir einen guten Heimflug! Wir sehen uns in Ravensburg!! 😍 (und alles gut verkeilen!)❤❤

 • Day2

  Perth

  January 10, 2015 in Australia ⋅ 🌙 23 °C

  Pfiewwww na een lange, maar opzich comfortabele reis ben ik in Perth aangekomen. Met samengeknepen billen liep ik langs de douane.. Ik hoopte dat jullie me niet op border security terug hoefde te zien. Bij de Arrivals wachtte mijn gezin mij op. De jongens Jerka en Tibbe zaten met mams op mij te wachten. Wat een zalig welkom! Ik voelde me direct op mijn gemak. Maar wow het huis!!!! En mijn kamer (incl inloopkast en eigen badkamer) gaf mij het gevoel dat ik het hier wel even kan volhouden... Al dan niet vanwege de eerste fijne avond met de jongens (ik las hen voor uit Jip&Janneke) en Wenneke en Arnoud. Op naar morgen! Hopelijk met een iets minder vermoeid gevoel dan ATM.
  Groetjes!!
  Read more

You might also know this place by the following names:

Barrack Street Bridge

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now