Beautiful nature

40 Meter hoch ging es heute. Auf einen Metallsteg zu den "Tingle trees", welche bis zu 70m hoch werden können. Diese Bäume haben ihren Namen von den Nangoori, die hier einst lebten-was "tingle"Read more
Cini Minis, Irre leckerer Zimtgeschmack... den man sehen kann!
- Oder ou nid🤷🏼♂️ 🤔
Nachere verrägnete nacht.. die nächste fix pünkt definiere wos öppe sött häre gah...
🚐💨 Letsgo
Het zuidwesten van Australie is prachtig en niet te vergelijken met het droge en lege centraal en noord westen. We genieten van de mooie kust routes, gratis bbq's, gezellige stadjes, hartige taartenRead more
Two hours after arriving in Perth I left with Andys car eastwards towards Hyden. After a long drive I arrived in Hyden 330km east of Perth. Luckely I could ring somebody out to get a room for theRead more
Bedauerlicherweise haben wir unser erstes Buschfeuer im Walpole-Nornalup National Park gesehen. Der komplette blaue Himmel war voller Rauch...
Auf dem Weg in Richtung Albany auf dem South West HighwayRead more
Vi stod selv op, da alle var taget på arbejde og Ben sov længe. Vi kørte til stranden, dernæst til Green pools, Elefant Rocks og besøgte Bartholomæus Meadery. Til frokost spiste vi pie i parken,Read more
We had a quick stopover in Denmark, finally did that pubmeal we put on the bucket list before leaving Sydney. Beats any cafe sandwich we've had so far!
On the way out of the council, in the search ofRead more
Vi vågnede tidligt. Solen skinnende ind og fuglene spillede musik. Der var flere forskellige lyde, det var et helt band der var igang.
Vi fik lækker morgenmad og så tog vi på stranden. LightsRead more
Vi kørte tidligt den 25. afsted mod Denmark.
Hele Sues familie kom til morgenmad kl 7:45 og vi kørte 08:45.
Afsted mod lille Denmark. Det gik fint til vi kom midt mellem Pemberton og Walpole, hvorRead more
You might also know this place by the following names:
Denmark, دنمارك, Денмарк
Traveler Das het definitiv nid dr götti gschribe
Traveler wie chunnsch de au uf das ;)
Traveler du bisch d lehrerin😉
Traveler 😅 me muess jo au chli Wüsse vermittle-es isch sehr interessant gsi😁
Traveler das cha au guet möglech si :)