Omgaan met teleurstellingen

Vandaag de zwaarste dag gehad, etappe 4, veel hoogtemeters en dat hebben we gemerkt maar we zijn inmiddels getraind dus dat ging prima. We moesten vandaag ook door de tunnels en hebben veelRead more
You might also know this place by the following names:
Aschausiedlung
Traveler Wat een bikkels zijn jullie! Al die kilometers verticaal en horizontaal ... en dat per fiets 🚲👏 Respect, ook omdat jullie het dan nog kunnen opbrengen om nog eens 10 km extra te fietsen. Dubbel proost dus. Wij hebben vandaag 3 mooie tuinen/parken van Piet Oudolf bezocht. Vooral het Maximillianpark in Hamm en in Bad Driburg waren de moeite waard. Nu op een SVRcamping vlakbij Hameln, boven Kassel. Waarschijnlijk gaan we morgen in de buurt wandelen en door naar een andere camping. Tjuus!
Traveler Leuk, nog even genieten van de vakantie en in de buurt is ook veel te doen alhoewel wij de foto's van de noordpool wel heel bijzonder vonden, erg mooi
Traveler Maar wandelen lukt dus weer?
Traveler Donderdag hebben we een uurtje gewandeld en dat ging goed. Hier is het wel heuvelachtig en niet zo egaal, maar komt vast goed.