Eine freudige Überraschung

Heute hatten wir eine tolle Überraschung für die Kleene ... Nach dem Frühstück, als wir zu einem Ausflug aufbrechen wollten, warteten die Stones vor dem Hotel auf uns! Wir hatten uns am VorabendRead more
Zondag 11 december
Het zonnetje scheen, er lag verse sneeuw. Dus tijd voor een heerlijke wandeling door Canmore zelf. Er ligt een super leuk plankenpad langs de rivier waar ik nog niet over wasRead more
Maandag 3 oktober
Ik heb een baan gevonden in Canmore als receptioniste bij een hotel. Deze hotelketen heeft 2 locaties, Solara hotel & resort en de Grande Rockies hotel. Ik mag de eerste weken bijRead more
Zaterdag 29 oktober en maandag 31 oktober
Zaterdag was er een klein halloween feestje op werk voor de kinderen. Jen (mijn manager), Willemijn (collega en huisgenootje) en ik hadden ons verkleed.Read more
Donderdag 3 november
Ik werd wakker en de sneeuw lag er nog, maar nu scheen de zon. Dus die kans pakken en een mooie wandeling gemaakt op de helling naast mijn accommodatie! Geweldig! Op de 5e fotoRead more
Maand januari!
Veel leuke dingen gedaan maar ook gewoon rustig aan :) ik ben verhuisd naar een nieuw appartementje en nu heb ik mijn eigen badkamer! Heerlijk. Nog steeds elke dinsdag ochtend ga ikRead more
Ooo wist niet dat Ruben kwam. Hij heeft niks gezegd foei haha. Veel plezier dan met hem [Pat]
Woensdag 2 november
Dan loop je in de ochtend naar het dorp om een koffietje te doen en dan kom je opeens hele groepen elken tegen naast je accommodatie!! Wat. Was. Dit. Gaaf. Geweldige rendieren metRead more
"Ik ben uitgepland."
Dat waren de woorden die ik zei toen ik deze ochtend wakker werd. Na 22 dagen reizen, begon de vermoeidheid toch wat toe te slaan, dus wilde ik vandaag eigenlijk lekker niksRead more
De roadtrip zet zich verder vandaag over de Icefields Parkway: één van de mooiste routes ter wereld (https://theluxurytravelexpert.com/2019/09/16/mo…). Deze 232 kilometer aanRead more
You might also know this place by the following names:
Canmore, Канмор, Кенмор, 坎莫尔