Canada
UBC Winter Sports Centre

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Travelers at this place
    • Day 21–25

      סופש ארוך רוגבי ופסטיבלים

      September 18, 2023 in Canada ⋅ ☁️ 15 °C

      מהר מאוד אני מתרגלת שהסופש שלי מתחיל בחמישי בערב (+שיעור קטן בשישי שלא נחשב)ומסתיים בראשון בערב. כיף חיים
      אז, חמישי אחר הצהריים הלכתי לראות משחק רוגבי של השותפה שלי. הזמנתי כמה חברים למשחק וכששאלו אותי עם מי אני גרה לא הצלחתי לזהות. בחיי כבר חשבתי שאולי קרה לה משהוא. אבל דילן שיחקה וכנראה שיחקה מעולה. הבנות של הרוגבי תותחיות, 46 נקודות לנו (ubc)ואפס מאופס לאלברטה, הנבחרת היריבה. הבנות עושות מהלכים מתוחכמים ולא מפחדות מאגרסיביות. לא הופתעתי כי אני מכירה את האגרסיביות הנסתרת של בנות מכדורמים. היה כיף להזכר ולראות את המשחק. החלטתי שכאן אני בקטע של ספורט אז קניתי כרטיסים למשחק פוטבול של ubc שבוע הבא.
      את ראש השנה עשינו כל הישראלים בבית הלל שנמצא ממש בתוך הקמפוס. אווירה ליברלית, תקיעה בשופר של הרבנית הראשית, השגחה פרטמת ווידאה שהיא לא התעלפה אחרי כל המאמץ שהופגן שם. וכמובן ארוחת ערב טעימה ובחינם. לפעמים משתלם להיות יהודית😉.
      לפני הארוחה הלכתי לים עם חבר. זה היה היום הכי שמשי שהיה פה בוונקובר. 80% מהמתרחצים בחוף של הclothing optional בחרו בבגד ים הטבעי. חייבת להודות שלקח לי יותר זמן מבדרך כלל להקל את הסיטואציה.
      את יום שבת הקדשתי לפסטיבלים. בבוקר יצאתי לfarmers market בחוות האוניברסיטה, טעמתי את כל הדןכנים האפשריים, צילמתי ירקות משונים ומעניינים דיברתי עם מוכרי חנויות וקיבלתי הזמנה לאירוע של מצילי מזון ביום רביעי.
      בזמן שטעמתי עוגת הל מדהימה ממוכר אירני שגם איתו הספקתי כבר להגיע להסכמות שפוליטיקאים מושחתים? שיירה של מבוגרים וילדים חצו את היריד בתחפושות יער the forest keepers. אני מתה על זה שחזקים פה בסביבה.
      כשסיימתי לטעום את כל מה שיש להציע (חוץ מתחרות הפאי שהייתה נראית סופר שווה אבל לא התחשק לי לחכות בתור)יצאתי לפסטיבל של המקומיים האמיתיים indegenous people. במילים פשוטות פסטיבל של האינדיאנים.
      אני מסתובבת בפסטיבל בין חנויות של תכשיטים ועוגיות במחיר מופקע ובהתחלה חייבת להןדות שקצת התאכזבתי. אבל הגעתי להופעה של אומן מקומי שהתחיל לשיר שיר בשפת squamish על שם אזור בו אנחנו נמצאים. הוא כתב את השיר אחרי שסבתא שלו נפטרה ואז הןא הבין שהיא לקחה איתה לקבר את כל הידע שלה בשפה המקומית. היא הייתה היחידה שדיברה בה שותך ורוב הילדים שלה לא ממש מדברים בsquamish. אז האמן התחיל לכתוב שירים כדי להחיות את השפה. אהבתי.

      אחרי ההופעה הלכתי למספרת סיפורים. זו הייתה פעילות שהותאמה לילדים אבל הדבר הראשון שהיא סיפרה היה שהמשפחה שלה במקור מהאזור שהיום סטנלי פארק (הפארק הראשון שביקרתי בו בוןנקובר) מסתבר שעיריית וונקובר גירשה את על מי שחי שם לקח את על המוניומנטים היפים, הכל כדי לבנות שם פארק. לא יכולתי שלא לחשוב שעיריית וונקובר הגשימה את החלום הרטוב של סמוטריץ ובן גביר. כמה שהמקום הזה יפה ליברלי ונוח הוא מחסה על עוולות העבר וההווה.
      נרשמתי לניוזלטר של המרכז באוניברסיטה של האינדיאנים אז אהיה יותר מעודכנת ואולי גם ארחיב בהמשך.
      הסיפורים שהמספרת סיפרה לנו היו שונים ומשונים אבל נהנתי להקשיב שם עם כל הילדים.
      בכל פעם שהמספרת אמרה מילה בשפת הסקוואמיש היא ביקשה מהקהל לחזור אחריה. נדמה לי שזה חלק מהניסיון להחיות מחדש את השפה שהולכת ונעלמת.
      בערב יצאתי עם שני חברים ישראלים למסעדת סושי (האוכל הכי זול כאן בפער) אכלתי סושי שיספק אותי לחודש הקרוב.
      היום יצאתי לטיול אבל אכתוב עליו מחר
      Read more

    • Day 32

      סוף ספטמבר- ספורט ואומנות

      September 29, 2023 in Canada ⋅ ☀️ 12 °C

      פה באוניברסיטת בריטיש קולומביה או שהדברים יקרים בצורה מוגזמת או שהדברים בחינם ומוגשים לך עם כפית כסף. למדתי שהדרך הכי טובה להתעדכן באירועים שבחינם (שכוללים לרוב גם נשנושים) היא להיכנס לניוז לטרים של כל הפקולטות. ככה, שמעתי על סיור טוטמים או פולס – הפסלים של האוכלוסייה המקומית המפוסלים מגזעי עץ. כל עמוד כזה הוא בעצם סיפור שמובנה מסמלים אלגוריות ומטפורות. מנחת הסיור הציגה את עצמה בתוך "מתנחלת" ממוצא עירי שמשפחתה הגיעה לארה"ב. היא סיפרה שלמרות שהיא לא עוסקת בהיסטוריה של הindigenous היא מרגישה חובה מוסרית ללמוד וללמד על ההיסטוריה ולקדם את תהליכי הדה קולוניזציה בתודעה המערבית. באותה נשימה היא גם סיפרה שלמרות הניסיונות הלך הרוח במערב כלפי העבר הכואב עדיין בחיתולים. למשל, היצירה הראשונה אותה ראינו, דמות איש גבוהה מעץ, שסביבו מלופף נחש בעל שני ראשים היא היצירה הראשונה שהאוניברסיטה הזמינה מאומן אינדיאני (סקוואמיש) שתוצב במרכז הקמפוס. היה וויכוח בין קהילת הסקוואמיש לבין הדירקטוריון של האוניברסיטה על המיקום בו יוצב הפסל. הקהילה דרשה להציב אותו בכניסת האוניברסיטה כדי לסמל לקהל "אתם נכנסים לאזור שלנו" ואילו האוניברסיטה דרשה להציב את הפסל עמוק בתוך מרכז הקמפוס. בסוף הגיעו לפשרה אבל עצם הוויכוח מראה על טיב הקשר הטעון שבין הקנדים לבין המקומיים.
      יצירה נוספת מעניינת שראינו הייתה שלט פשוט בצבע לבין שכתוב עליו (British Columbia) באותיות הפוכות, today your host is KWAGLIUTH. השלט הצנוע הזה שבכנות אם לא הייתי בסיור בחיים לא הייתי שמה לב אליו, הוא סמל גאוני. שם הפרובינציה בריטיש קולומביה הוא אולי השם הכי קולוניאליסטי שאפשר לבחור למקום שנמצא מאות אלפי קילומטרים מבריטניה. KWAGLIUTH "המארחים" זה השם של השבט המקומי שחי על אדמת האוניברסיטה, אבל הכיתוב הוא בשגיאות כתיב של המתיישבים המערביים.
      השלט הוקם ב2007 אבל המילה TODAY רלוונטית היום בדיוק כפי שהייתה רלוונטית לפני 16 שנה. ככל הנראה תמשיך להיות רלוונטית למשך שנים. לבסוף המילה HOST צורמת במיוחד.
      א. לארח זה קשה ויכול לדרוש מלא מאמץ.
      ב. אף אחד לא הזמין את המארחים להתיישב על האדמה הזו.
      ג. המיילה HOST קשורה גם לכך your body is hosting a virus. בקיצור יצירה עשירה במסרים.

      אחר הצהריים הלכתי למשחק הפוטבול HOMECOMING GAME של נבחרת ה UBC. הלכתי עם חבר קנדי שניסה להסביר אלי את החוקים של המשחק, השתעממתי רק מההסברים ולא ידעתי מה מחכה לי- שלוש שעות של גברים בחליפות מנופחות ומכנסיים צמודים שרבים אחד עם השני. הפרימיטיביות של המשחק רק גדלה כשנכנסו למגרש קבוצת המעודדות. מי היה מאמין שהדבר הזה קיים מחוץ לסרטים WTF.
      היו במגרש 8,000 אנשים שכל אחד שילם לפחות 10 דולר אם לא יותר. למדתי שזה פשוט תעשייה שלמה. המאמנים מרוויחים מאות אלפי דולרים, דוכני אוכל במחיר מופקע פופקורן ובירה בכל מקום וכפרסים הדירקטוריון מחלק שכר לימוד בחינם לכל הסמסטר למי שזוכה בהגרלה. החבר שבא איתי Gwyn שאנחנו לומדים ביחד סיפר לי שלמשחקי פוטבול באים 60% בגלל הבירה, 30% בגלל חברים ו10% בגלל המשחק. אני מסכימה איתו ב-100%.
      השנה זכרתי את יום כיפור, הלכתי לבית הלל לארוחה מפסקת ואפילו התנדבתי לקרוא את כל נדרי. לא זכרתי כמה התפילה הזו קשה לקריאה!. למרות שלא צמתי, נהייתי צמאה חמש דקות אחרי שהתפילה התחילה. אחרי הטקס הקצר שכלל סטודנט שניגן בקלרינט עם פלייבק של מוזיקה יהודית, ועוד סטודנט שניגן בפסנתר מנגינה יפה והדקלום שלי של כל נדרי, ישבנו כל הישראלים בלובי של המגורים. היה כיף לעשות את כיפור עם חבורה של ישראלים ואפילו לחזור לסיפורי צבא וטירונות
      השבוע הייתי בתערוכה של ה- marginalized communities of the world. אני רוצה רק לומר שאני עושה עוד דברים שלא קשורים לקולוניאליזם פה בקנדה! כמובן שהיה שם יצירה ענקית של האיגוד הפלסטיני, דימוי החומה, וציורי גרפיטי כמו היונה עם הווסט.. לא צילמתי, אפילו די כעסתי בלב על היצירה. הקישוריות שעושים כאן בין ליברליות לפרו פלסטינים אפילו אותי מרגיזה.
      מה שהיה הכי מעניין בתערוכה היה הopen mike פואטרי סלאם של סטודנטים מוכשרים. היו שם מהתנועה הפיליפינית לשחרור, סטודנטים מקומיים מקנדה ו LGBT למיניהם. היה מצחיק ומעניין ומרגש!
      אסיים עם זה שגיליתי אתמול שיש לי יער מטורף חמש דקות ההלליכככההה ממני. לא יאמן. לא צריך להתאמץ כאן, הטבע משולב בכל מקום. פשוט תענוג.
      Read more

    • Day 68

      רכבת הרים

      November 4, 2023 in Canada ⋅ 🌧 12 °C

      אני מרגישה פה כמו ברכבת הרים; העליות והמורדות חדות וטלולות. אני לא אוהבת להתחיל במורדות אבל האמת שקשה שלא.
      לרגע אני שגרירה של ישראל שצריכה להסביר לאנשים בורים מחופשים לליברלים על המצב בישראל. לרגע אחר אני חיה בשגרת הלימודים העמוסה שלי ואז פתאום נזכרת שבארץ אין שגרה אמתית לאף אחד. המרחק מהארץ לא קל למרות שבכנות זו הרבה פעמים גם הקלה להיות כל כך רחוקה.
      מכל המקומות בעולם, אני חושבת שהקמפוסים באוניברסיטאות של צפון אמריקה הם אחד המקומות בחו"ל היותר קשים להיות בהם בתקופה שישראל במלחמה. אנחנו חווים כאן חוויות לא פשוטות ואפילו כואבות. אנשים ששואלים אותי איך אני מגיבה לעובדה שישראל מבצעת רצח עם במשך 75 שנה? הפגנה של פלסטינים שקוראים לאינטיפדה והתבטאויות אנטישמיות שחלקנו חווים. אני מספרת לכם את הדברים האלה לא שתדאגו, אלא תדעו שאני מוקפת ברשת של ישראלים ויהודים מקסימים שתומכים מאוד אחד בשנייה. השבוע צעדנו יותר ממאה אנשים ברחבי האוניברסיטה עם שלטים של ה-kidnapped. עמדנו במרכז הקמפוס, שרנו שירים בעברית וקראנו bring them home. חוויתי 5 אנשים לא נעימים שהעזו לבקר את המיצג שלנו אבל כל כך הרבה אנשים צפו במיצג שחמישה אנשים זה אפילו פחות מאחוז. ככה זה אחוז קטן מאוד הופך את הבטן אבל צריך לזכור שה באמת אחוז פצפון.
      אבל יש גם הרבה רגעים טובים ומשמחים.
      שבוע שעבר קיבלנו הזמנה מפתיעה לבית של אחת מהעובדות של האוניברסיטה העברית שממוקמת ב-UBC. אישה מקסימה שרצתה לתת לנו תחושה של בית לערב אחד לאור כל המצב . ביה כל כך מיוחד וכיף לבוא לארוחת ערב של בית, אוכל ישראלי (דג אדום שניצלים ופירה) תמונות של נוף ישראלי על הקירות ואווירה חמה של בית. די מדהים שלמרות שהבית לא היה דומה אפילו קצת לבית שלי, והאוכל של שבת לא היה בכלל האוכל שאוכלים אצלנו, הרגשתי שם הכי בישראל. בארוחה הכרנו את הבת של המארחת וכמה חברות שלה. מיד נהיינו חברים והן הזמינו אותנו למסיבת הלווין.
      לכל מי שמתעניין התחפשתי לדלעת.
      ככה ביום שלישי בערב מצאתי את עצמי מסתובבת בשכונה בורגנית עם בתים מקושטים לכבוד הלווין ויחד עם ילדים והורים מחופשים מבקשת "טריק או טרית". החוויה הזו עשתה לי פלשבק עמוק לסיבובים שעשינו בטנפליי. אני הלל ואמיתי מחופשים לשטות כלשהיא, היינו עוברים בין הבתים עם סל ממתקים הולך ומתמלא שיהפוך למאגר הסוכר שלנו לחושיים הקרובים. רק עכשיו כשהגעתי לקנדה אני מבינה שהאנשים בטנפליי היו בעצם די עצלנים כאן הם הרבה יותר רציניים. הבתים מלאים בשלדים בגובה של כמה מטרים ובעלי הבתים מחופשים ומנסים להפחיד את כל הילדים. פה בקיצילנו וונקובר, לוקחים את הטריק הרבה יותר ברצינות לא רק מחלקים ממתקים. (למרות שגם ממתקים קיבלתי) אחרי הסיבוב המרגש ישבנו בבית של אחת הבנות ושיחקנו משחקי שתייה עם כוסות פלסטיק אדומות (ממש כמו בסרטים)
      לא כתבתי על הטיול האחרון שעשיתי אבל אני חייבת לשתף אתכם שהלכתי 22 קילומטרים ביום!!!. רק להמחשה המסע קומטה שעשיתי היה שמונה קילומטרים. עלינו בעלייה ארוכה ומפרכת לקרחת יער שממנה ראינו נופים מדהימים של הרים עם פסגות מושלגות וקרחונים. הלכנו כל כך עמוק לתוך הטבע וכשעצרתי לרגע לבד שמעתי את השקט הכי חזק בחיים שלי. מסתבר שיש אנשים שחווים שקט כמו רעש חזק, כאילו אני יכולה לדמיין את הרעש של האטמוספירה. אולי אני קצת מגזימה אבל זו הייתה התחושה. מכיוון שאני עושה כאן בעיקר טיולי יום, שמתי לב שלכל טיול יש איזו שהוא אטרקציה אחרת שאמורה להצדיק את העלייה. במקרה הזה היו שני אגמים קטנים בצבע כחול יפיפיה. אני חושבת שיש משהוא בפסיכולוגיה האנושית שחייבת איזו נקודת ציון להגיע אליה כמו אגם או מפל... אבל תאכלס הדרך הרבה יותר מעניינת.
      אני גם מנסה לא לוותר על תרבות בוונקובר. אתמול הלכתי עם כמה חברות לבלט מודרני בדאוןטאון. אני אוהבת ללכת לבלט קודם כל כדי לראות איך אנשים מתלבשים לאירועים. אם הייתי אבא, כנראה שהייתי מצלמת כמה מהoutfits המנצחים של הערב, אבל עדיין אין לי את האומץ הדרוש.
      המופע הורכב משלושה ריקודים. כל אחד שונה מהשני יצירתי ומרגש. אני רק אספר על הריקוד האחרון שהיה הריקוד המרשים ביותר. זה לא רק אני חושבת ככה, זה היה הריקוד היחיד שכולם טרחו לקום על הרגליים כדי למחוא כפיים. בטח לא ייקח לכם הרבה זמן לנחש שהריקוד הכי יפה בערב היה של כוראוגרף ישראלי "שחר בנימיני" שרקד בשביל בת שבע. 50 רקדנים רקדו בעיתוי מושלם לצלילי בולרו (קרנבל החיות) כל פעם מצטרף עוד כלי נגינה, עוד תנועה, עוד מהלך עוצר נשימה. בינימיני סיפר שהריקוד מתכתב עם המצב שלנו בארץ, יכולתי להבין על מה הוא מדבר. התרגשתי מאוד.
      בפוסט הזה אני רוצה להשלים קצת יותר ממה שעבר עליי בתקופה האחרונה. אז אסיים עם עוד דבר טוב שקרה לי כאן, התחלתי לצאת עם סטודנט חילופים ממש ממש מקסים. קוראים לו פיליפ והוא לומד תואר שני בסוציולוגיה. השם חושף את העובדה הקשה שהוא לא ישראלי, אני לא אשקר שזה קצת עצוב לי אבל בינתיים ממש כיף לנו ביחד. מצרפת תמונה שלנו ביחד מהשוק איכרים בשבת בבוקר. אני חושבת שכבר כתבתי על השוק וכמה שאני אוהבת ללכת אליו. כבר קצת לא נעים לי שהמוכרים יזהו אותי מרוב שאני חוזרת כל פעם לטעימות  בכל מקרה אני ופיליפ הולכים אליו די הרבה בימי שבת בבוקר.
      מאחלת לכולם שבת שלום ושימים טובים יותר יבואו אלינו בקרוב

      אני מרגישה פה כמו ברכבת הרים. לרגע אני שגרירה של ישראל שצריכה להסביר לאנשים בורים מחופשים לליברלים על המצב בישראל. לרגע אחר אני חיה בשגרת הלימודים העמוסה שלי ואז פתאום נזכרת שבארץ אין שגרה אמתית לאף אחד. המרחק מהארץ לא קל למרות שבכנות זו הרבה פעמים גם הקלה להיות כל כך רחוקה.
      מכל המקומות בעולם, אני חושבת שהקמפוסים באוניברסיטאות של צפון אמריקה הם אחד המקומות בחו"ל היותר קשים להיות בהם בתקופה שישראל במלחמה. אנחנו חווים כאן חוויות לא פשוטות ואפילו כואבות. אנשים ששואלים אותי איך אני מגיבה לעובדה שישראל מבצעת רצח עם במשך 75 שנה? הפגנה של פלסטינים שקוראים לאינטיפדה והתבטאויות אנטישמיות שחלקנו חווים. אני מספרת לכם את הדברים האלה לא שתדאגו, אלא תדעו שאני מוקפת ברשת של ישראלים ויהודים מקסימים שתומכים מאוד אחד בשנייה. השבוע צעדנו יותר ממאה אנשים ברחבי האוניברסיטה עם שלטים של ה-kidnapped. עמדנו במרכז הקמפוס, שרנו שירים בעברית וקראנו bring them home. חוויתי 5 אנשים לא נעימים שהעזו לבקר את המיצג שלנו אבל כל כך הרבה אנשים צפו במיצג שחמישה אנשים זה אפילו פחות מאחוז. ככה זה אחוז קטן מאוד הופך את הבטן אבל צריך לזכור שה באמת אחוז פצפון.
      אבל יש גם הרבה רגעים טובים ומשמחים.
      שבוע שעבר קיבלנו הזמנה מפתיעה לבית של אחת מהעובדות של האוניברסיטה העברית שממוקמת ב-UBC. אישה מקסימה שרצתה לתת לנו תחושה של בית לערב אחד לאור כל המצב . ביה כל כך מיוחד וכיף לבוא לארוחת ערב של בית, אוכל ישראלי (דג אדום שניצלים ופירה) תמונות של נוף ישראלי על הקירות ואווירה חמה של בית. די מדהים שלמרות שהבית לא היה דומה אפילו קצת לבית שלי, והאוכל של שבת לא היה בכלל האוכל שאוכלים אצלנו, הרגשתי שם הכי בישראל. בארוחה הכרנו את הבת של המארחת וכמה חברות שלה. מיד נהיינו חברים והן הזמינו אותנו למסיבת הלווין.
      לכל מי שמתעניין התחפשתי לדלעת.
      ככה ביום שלישי בערב מצאתי את עצמי מסתובבת בשכונה בורגנית עם בתים מקושטים לכבוד הלווין ויחד עם ילדים והורים מחופשים מבקשת "טריק או טרית". החוויה הזו עשתה לי פלשבק עמוק לסיבובים שעשינו בטנפליי. אני הלל ואמיתי מחופשים לשטות כלשהיא, היינו עוברים בין הבתים עם סל ממתקים הולך ומתמלא שיהפוך למאגר הסוכר שלנו לחושיים הקרובים. רק עכשיו כשהגעתי לקנדה אני מבינה שהאנשים בטנפליי היו בעצם די עצלנים כאן הם הרבה יותר רציניים. הבתים מלאים בשלדים בגובה של כמה מטרים ובעלי הבתים מחופשים ומנסים להפחיד את כל הילדים. פה בקיצילנו וונקובר, לוקחים את הטריק הרבה יותר ברצינות לא רק מחלקים ממתקים. (למרות שגם ממתקים קיבלתי) אחרי הסיבוב המרגש ישבנו בבית של אחת הבנות ושיחקנו משחקי שתייה עם כוסות פלסטיק אדומות (ממש כמו בסרטים)
      לא כתבתי על הטיול האחרון שעשיתי אבל אני חייבת לשתף אתכם שהלכתי 22 קילומטרים ביום!!!. רק להמחשה המסע קומטה שעשיתי היה שמונה קילומטרים. עלינו בעלייה ארוכה ומפרכת לקרחת יער שממנה ראינו נופים מדהימים של הרים עם פסגות מושלגות וקרחונים. הלכנו כל כך עמוק לתוך הטבע וכשעצרתי לרגע לבד שמעתי את השקט הכי חזק בחיים שלי. מסתבר שיש אנשים שחווים שקט כמו רעש חזק, כאילו אני יכולה לדמיין את הרעש של האטמוספירה. אולי אני קצת מגזימה אבל זו הייתה התחושה. מכיוון שאני עושה כאן בעיקר טיולי יום, שמתי לב שלכל טיול יש איזו שהוא אטרקציה אחרת שאמורה להצדיק את העלייה. במקרה הזה היו שני אגמים קטנים בצבע כחול יפיפיה. אני חושבת שיש משהוא בפסיכולוגיה האנושית שחייבת איזו נקודת ציון להגיע אליה כמו אגם או מפל... אבל תאכלס הדרך הרבה יותר מעניינת.
      אני גם מנסה לא לוותר על תרבות בוונקובר. אתמול הלכתי עם כמה חברות לבלט מודרני בדאוןטאון. אני אוהבת ללכת לבלט קודם כל כדי לראות איך אנשים מתלבשים לאירועים. אם הייתי אבא, כנראה שהייתי מצלמת כמה מהoutfits המנצחים של הערב, אבל עדיין אין לי את האומץ הדרוש.
      המופע הורכב משלושה ריקודים. כל אחד שונה מהשני יצירתי ומרגש. אני רק אספר על הריקוד האחרון שהיה הריקוד המרשים ביותר. זה לא רק אני חושבת ככה, זה היה הריקוד היחיד שכולם טרחו לקום על הרגליים כדי למחוא כפיים. בטח לא ייקח לכם הרבה זמן לנחש שהריקוד הכי יפה בערב היה של כוראוגרף ישראלי "שחר בנימיני" שרקד בשביל בת שבע. 50 רקדנים רקדו בעיתוי מושלם לצלילי בולרו (קרנבל החיות) כל פעם מצטרף עוד כלי נגינה, עוד תנועה, עוד מהלך עוצר נשימה. בינימיני סיפר שהריקוד מתכתב עם המצב שלנו בארץ, יכולתי להבין על מה הוא מדבר. התרגשתי מאוד.
      בפוסט הזה אני רוצה להשלים קצת יותר ממה שעובר עליי בתקופה האחרונה. אז אסיים עם עוד דבר טוב שקרה לי כאן, התחלתי לצאת עם סטודנט חילופים ממש ממש מקסים!. קוראים לו פיליפ והוא לומד תואר שני בסוציולוגיה. השם חושף את העובדה הקשה שהוא לא ישראלי..); אני לא אשקר שזה קצת עצוב לי אבל בינתיים ממש כיף לנו ביחד. מצרפת תמונה שלנו ביחד מהשוק איכרים בשבת בבוקר. אני חושבת שכבר כתבתי על השוק וכמה שאני אוהבת ללכת אליו. כבר קצת לא נעים לי שהמוכרים יזהו אותי מרוב שאני חוזרת כל פעם לטעימות  בכל מקרה אני ופיליפ הולכים אליו די הרבה בימי שבת בבוקר.
      מאחלת לכולם שבת שלום ושימים טובים יותר יבואו אלינו בקרוב
      Read more

    You might also know this place by the following names:

    UBC Winter Sports Centre

    Join us:

    FindPenguins for iOSFindPenguins for Android