Colombia
Bosque Calderón

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

7 travelers at this place

 • Day2

  Prvi dan: Bogota

  February 7, 2019 in Colombia ⋅ 🌧 14 °C

  Prvi dan sva se zbudila že po petih urah in pol spanca. Počasi sva začela dan, pozajtrkovala in ob 9:30 sva bila v Museo Botero. Botero je zelo znan slikar, ki slika vse ljudi in predmete zelo napihnjeno, debelušno. Nato sva se sprehodila po mestu, ogledala sva si še zelo dober Muzej zgodovine policije in pojedla super kosilo.

  Za konec sva se želela še vzpeti na Monserrate, ki je vrh nad Bogoto. Gre za nekakšno Šmarno goro s cerkvijo in restavracijo, ki pa leži dobrih 3100 metrov nad morjem. Na žalost se pot za hojo navzgor zapre že ob 13:00 zato sva se navzgor peljala s strašljivo strmo vzpenjačo. Po ogledu vrha pa sva se peš spustila nazaj v mesto (pot za hojo navzdol se zapre ob 16:00).

  Nato sva se iz mesta sprehodila do hotela.
  Read more

 • Day97

  Birthday party for Elias

  October 25, 2019 in Colombia ⋅ ⛅ 12 °C

  We set up a nice surprise party for elias with Bolognese from Ricardo which took 5 hours 😂😂😂 just for Bolognese!!! 😂😂
  But it was very good 😋
  Had a lot of fun in the smallest kitchen in the world 😂 actually our apparent is really big .. just the kitchen is a bit small .. however everyone was so funny that almost all the people were all the time in the kitchen 😂
  After the party (because we were ro loud 😜) we went to teatron biggest disco in Colombia (actually a gay disco but also for normal people)
  They have 14 different stages and it's unbelievable big! During the week you pay no entrance but you have to pay for the drinks .. on the weekend you pay 50000 pesos ~ 15 euro and you can drink until 2 in the morning EVERYTHING for free 😂💪
  Read more

You might also know this place by the following names:

Bosque Calderón, Bosque Calderon