Costa Rica
Paraíso

Here you’ll find travel reports about Paraíso. Discover travel destinations in Costa Rica of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

10 travelers at this place:

 • Day8

  El Salto Ecolodge

  November 17, 2017 in Costa Rica ⋅ ⛅ 18 °C

  Een korte footprint deze keer, aangezien we gisteren gepland hadden om vulcán irazú te bezichtigen. Het was echter zeer slecht weer en mistig. De ranger aan de ingang van het NP liet ons weten dat het niet nuttig zou zijn om de entrance fee te betalen en dan niets te zien. Wel eerlijk dus!

  Dan maar doorgereden naar onze lodge. De lodge is gelegen op een bergflank met naburige waterval. Zeer mooie locatie met een uitzicht om u tegen te zeggen vanuit onze Jaguar room. Ik heb hier in de namiddag een dutje gedaan terwijl Magali studeerde voor haar theoretische duikexamen. Ondertussen ook nog wat gespeeld met een klein katje "pantherino" dat zeer speels en aanhankelijk was.

  's Avonds in de ecolodge gegeten en gepraat met Zwitserse toeristen. Dan op tijd in bedje om vandaag om 5h wakker te worden met een prachtig uitzicht op de bergen. Zonsopgang met mistbanken in het dal.

  Paraíso.
  Read more

 • Day4

  orosi, costa rica

  January 5, 2010 in Costa Rica ⋅ ☀️ 24 °C

  the only tourists we met in Orosi were other students at Montana Linda spanish school, and that wasn't a bad thing. This town goes about its business, uninterrupted by the small but steady stream of foreigners passing through. It also borders the national park, Tapanti, which offered amazing hiking, wildlife viewing, and outdoor adventure opportunitiesRead more

You might also know this place by the following names:

Paraíso, Paraiso

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now