Croatia
Rogoznica

Here you’ll find travel reports about Rogoznica. Discover travel destinations in Croatia of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

Most traveled places in Rogoznica:

All Top Places in Rogoznica

13 travelers at this place:

 • Day4

  Vitorlazas indul

  August 5, 2017 in Croatia ⋅ ☀️ 33 °C

  Reggeli szedelozkodes, majd indulás- sikeresen elérjük a 11.30as ferryt. Az út szuper, megint a fedélzeten, csak a vége nem túl funny- tekintve hogy beterelesre kerülünk a hajoban egy folyosói szakaszra kb ötvenedmagunkkal- és meg kell várni, hogy teljesen megalljunk míg leengednek minket az autóhoz. Közben 100 fok és emberszag, 1-2en rosszul is lesznek, nem is ertem ezt a szervezést. Tulelve a kalandot egy óra kocsikazas Rogoznicaba, ahol találkozunk a többiekkel es felvesszük a hajót. Gyors bepakolas és kis lecke utan már indulunk is, hogy meg legyen helyünk Primostenben kikötni.
  Első érzések: hű, ez azért imbolyog és nem nagy, itt nagyon kell szeretni egymást hogy ne menjünk egymas agyára. :) És már most is fullosan vagyunk és holnap meg jönnek ketten. Viszont a tenger látványa, a furdes (és bocizas) a tenger közepén, a lemenő nap- azert több mint kibirhato, szóval jó dolgunk van, na!:)
  Read more

 • Day7

  Lighthouse in the sea

  August 8, 2017 in Croatia ⋅ ☀️ 30 °C

  A vitorlázás folyamán nagyon sok helyen láttunk világítótornyokat, Marcinak nagyon tetszettek, es szeretett volna egyet latni kozelebbrol is. Pont ment le a nap amikor Rogoznica közelében szembejött egy és gyors szavazás alapján úgy döntöttünk h menjünk kozelebb és nézzük meg.
  Hihetetlen volt a látvány és az a 20 perc, ültünk a hajon, szólt a zene és előttünk a narancsos szinekben pompázó végtelen tenger és a tengerből kimagaslo vilagitorony. Nagyon jó h bevallalatunk egy naplemente utani kikotest és cserébe a részesei lehettunk egy ilyen apro (és egyben hatalmas) csodának.
  Read more

 • Day7

  Back to the basis

  August 8, 2017 in Croatia ⋅ 🌙 29 °C

  A látványtól es a négy naptól mámoros állapotban terünk vissza Rozgonicaba- a vitorlasrol sokkal szebb, mint amilyennek elsőre tűnt.
  Szuper négy napunk volt, sok napsutessel, tele kalanddal és rengeteg nevetéssel.
  Az biztos hogy szuk egy ilyen hajó, intimszféra nem sok van, nappal kinn és benn is állati meleg van, es jobb ha akkor mehet el az ember pisilni amikor kell és nem akkor ha kikotunk vagy megállunk úszni.
  De biztos hogy meg jövünk!
  Read more

 • Day4

  Day 2

  May 15, 2017 in Croatia ⋅ ⛅ 70 °F

  After a wonderful day yesterday it is time to prepare for day 2. there was so many firsts yesterday, first time skippering a boat, first time out at sea on a yacht. It has been totally amazing and only sailed for 1 day. looking forward to Wednesday as may be sailing through a national park that has waterfalls etc so looks to be an amazing week ahead. Water temprature about 19 degrees but i am determined to go swimming at some point and snorkelling.Read more

 • Day6

  Den6 Rogoznica III.

  September 1, 2016 in Croatia ⋅ ☀️ 30 °C

  V Rogoznici kotvime na bojke pri marine Frapa. Po ociste vyrazame na prechadzku spojenu s ochutnavkou mnam palaciniek (zaujimava technologia pripravy). Vychadzka zakoncena paradnou vecerou v restike Ilirija. Po veceri (prejedeny som sa citil ako napuchnuty gumovy medvedik) sme sa zmohli uz iba na cestu vodnym taxikom priamo na nasu lod (namiesto vychadzky spat). Attila este hrdinsky plaval po nas gumovy cln zaparkovany na brehu (to je clen posadky k nezaplateniu !!!). Potom uz len easy pokec a popijanie vinka na palube. Zajtra nas uz caka posledny den sailovania – neskutocne a neuveritelne rychlo nam to uteka.Read more

 • Day7

  Den7 Navrat do Sibeniku I.

  September 2, 2016 in Croatia ⋅ ☀️ 30 °C

  Dnes ostavame plavat na plazi, kde od vcera kotvime na bojke. Tazka pohoda na lodi, plavanie, opalovanie. Az kym ma dnesny meninovy oslavenec Rebeka nevytiahne na hladanie kesiek. Sice sme nasli tri, ale neviedla k nim cesta, liezli sme cez skaly, trnie, stromy … aspon ze tam boli pekne vyhlady.
  Po navrate Rebeka sprcha a ja s Misom toceno pivco 😉 Samozrejme predpokladam ze uz asi ani nemusim pripominat, ze Attila kuchti na lodi ;-). Dnes to budu tusim cevapy ;-) Za chvilu sa k nam pripaja aj Mata s Antonom po neuspesnych nakupoch namornickych triciek (obchod otvaraju az o druhej). Po dopiti toceneho pivecka sa prepravujeme na lod, kde uz Attila caka s paradnym jedlom. Opat potvrdil svoje prvotriedne kulinarske kvality. Vsetci sme si povzdychli, aky klenot to ma Renatka doma ;-)
  Read more

You might also know this place by the following names:

Rogoznica

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now