Ecuador
Alóag

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

2 travelers at this place

 • Day12

  8-5 Aloha

  May 8, 2018 in Ecuador ⋅ ⛅ 12 °C

  Dat zuid van het centrum klopte dus niet. Stinken we 3 kwartier zuid: zien we het fantastische, World Heritage, schuif het maar onder de deur door centrum.
  Eigenlijk heb ik nog steeds het gevoel (na 4 uur fietsen in totaal) dat we Quito niet uit zijn. In ieder geval lukt het ons niet om echt parallel aan de E35 te gaan rijden. Enig voordeel: wat ben ik blij dat ik niet in Quito woon, en wat hebben wij het goed met onze roetfilters en kathalisators.
  Zitten we net te lunchen: wolkbreuk. Wij blij en het wordt nog weer droog ook. Rijden we net weg: 2e wolkbreuk, wel gloeiende.... En ik ben niet zo van in de regen fietsen, maar Karin is nog veel erger. We gaan na het allerergste toch door. Camping op Osmand blijkt een fabriek. We doen nog een stukje parallel ri Aloag. Eerst redelijke keien, dan keurig straatwerk (wel alles zachtjes omhoog) en dan als we het dorp zien liggen, modderbaan omhoog. Karin in z'n achteruit, maar ik vind dat het nog wel kan, vooral omdat ik er niet aan moet denken om weer terug te moeten en dan wéér rode stinkweg. Ben ik net 5 meter op weg: krijgen we een lift van een pick-up. Helemaal super. Dorp ligt aan drukke weg, maar heeft wel hostel met kamer aan de achterkant. We wandelen nog wat, maar erg inspirerend is het niet. Ook de bezienswaardigheid onderweg weer niet kunnen vinden. Wanneer wordt het nou echt leuk?
  Read more

  Barbara de Groot

  Uhm... ik vind het al best leuk, dat lezen...

  5/9/18Reply
  Edo en Ilse

  Ohno! Deze is wel heel erg 😕

  5/9/18Reply
  Edo en Ilse

  Een wit shirt meenemen op een fietsreis is misschien nog wel het stoerste van alles!

  5/9/18Reply
   
 • Day13

  Telefoon stuk

  May 9, 2018 in Ecuador ⋅ ⛅ 9 °C

  Gisteren waren de paar spatjes regen blijkbaar toch te veel. Ik geef hem 2 dagen om te drogen, al kan hij helemaal niet open. Voor nood: 06-29491822 van Karin. De rest gaat gelukkig via deze pinguins en mail kan ook, maar ook alleen met WiFi.
  En anders kan ik wel ergens een nieuwe kopen, maar ik wil hem nog een kans geven.
  Read more

  Edo en Ilse

  Agossie.... Hoop dat ie opdroogt!!

  5/9/18Reply
  Barbara de Groot

  Rijst kopen en daarin laten opdrogen. Dan komt het goed.

  5/9/18Reply
  Riet Atema

  Of droog föhnen , doe ik met mijn gehoor apparaten , liefs,Friet

  5/9/18Reply
   

You might also know this place by the following names:

Alóag, Aloag