Het winkeltje, een fort en de zee

We zijn vanmiddag eerst even naar het winkeltje verderop geweest om waterschoenen te kopen want het is hier allemaal kiezelstrand. Daarna maar eens richting het fort maar die was al gesloten. Na eenRead more
Spain to France - an uneventful cold ok miserable crossing with one hour sailing, the remainder engine assist. However crossing the Gulf of Lyon is always risky and I will take no wind versus 30 knotRead more
Bienvenue a la France - willkommen in der französischen Urlaubs'ölle. 😉
Meine Busfahrt war recht unspektakulär, aber schmerzhaft. Knie aua, Füße geschwollen, Nacken steif. Dazu ein SitznachbarRead more
Vanmorgen even op de fiets richting de spar gegaan. Ongeveer 2 km vanaf de camping. Mooie winkel in een klein dopje. Vanmiddag zijn we nog even gaan zwemmen.
Ook heb ik nog een foto gemaakt van hetRead more
Heute sind wir auf dem Camping La Tour de Fondue angekommen. Sind 320km gefahren, war genug, sind völlig k.o.😅
Aber da wir nächsten Freitag nach Hause fahren und noch einen Pausentag einlegenRead more
Vanmorgen alweer op tijd wakker en aan de koffie. We hebben besloten hier tot maandag te blijven omdat de plek die we voor ogen hadden dicht gaat. Maar dat is natuurlijk helemaal geen straf. VanmorgenRead more
Het is hier zo fantastisch... hier kunnen wij wel aan wennen.....daarom nog een paar foto's 🙈🙈
Am Mittelmeer angekommen.....
Hier bleiben wir jetzt drei Nächte...
Hübscher Campingplatz direkt am Meer....
Nur etwas eng, in die Parzelle einparken hat aber geklappt👍
Vandaag lekker op het fietsje naar Hyères geweest. Beetje rond geslenterd daarna nog heerlijk gezwommen. Net het eten weer op en maar weer zien wat de avond brengt
Goedemorgen goedemorgen goedemorgen zonneschijn
You might also know this place by the following names:
Cap de l'Esterel
Traveler jeetje wat moooiiiiii 😍