29 juli, Marijn is 23 geworden!! Vandaag zijn we naar 'Die' gereden en hebben we inmiddels onze spulletjes weer een plekje gegeven op onze nieuwe campingplek. Omdat Marijn jarig is horen daarRead more
„Die Sonne bestimmt unseren Weg“ ☀️ haben wir geantwortet, wenn uns jemand vor der Reise zu unserem Routenverlauf gefragt hat. Dabei dachten wir eher an Regen, der unseren Weg kreuzen könnte.Read more
Vandaag zijn we naar 'La Ferme aux Papillons' geweest, oftewel, de vlindertuin! Super mooie, kleurrijke en grote vlinders gezien (foto's op de camera). Daarna doorgereden naar een lavendel veldje,Read more
Vandaag was het weer erg warm en hebben we niks anders gedaan dan zwemmen en op een ligbedje relaxen! Als we de weersvoorspelling van de avond moeten geloven, zou het gaan onweren. Daarom ons tentjeRead more
Nach dem schönen Sidestep ins pittoreske Pont-en-Royans bringt uns der Col de Rousset kurvenreich wieder ins Tal, wir sinken von etwa 1250 auf 450 Höhenmeter, die Temperatur erhöht sichRead more
Hochgeklettert. Toller Blick ins Tal
Autobahn bis Geneve danach kleinere Strassen bis Die
Hammer - mega - CP in geiler Lage. 12,20 am Tag inklusive Freibadnutzung. Die Drôme direkt nebenan, Die zum einkaufen auch nicht weit. Geil, geil, geil...
You might also know this place by the following names:
Die, Diá, Dia, ディー, Dea, Ди, Дје, Ді, 迪耶
Traveler Sieht schön aus, der Campingplatz! Und so leer...
Traveler War wirklich schön. Wir waren auch fast alleine