France
Douarnenez

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

Top 10 Travel Destinations Douarnenez

Show all

17 travelers at this place

 • Day1

  Douarnenez

  July 17 in France ⋅ ⛅ 18 °C

  Après soirée à loctudy avec Anne Marie et Marie Laure, balade du matin , arrivée au gîte des plomarch à douarnenez vers 16h
  Baignade à la plage du ris (dans les algues...bof)
  Course à douarnenez, je croise Ali (librairie Groix, souvenir de Ouessant...)
  Émotion...
  Read more

 • Day62

  Douarnenez. Regnvejrsdag

  October 27 in France ⋅ ⛅ 12 °C

  På en regnvejrsdag i Bretagne kører vi mod byen Douarnenez. Vi gør et lille stop i en mindre by først; Pont Croix, hvor vi får os en pandekage med fyld til frokost på et lille creperie. Det er første gang på vores tur, at vi er på en café/restaurant! Men i Bretagne serverer næsten alle restauranter jo først og fremmest pandekager, og så måske lidt andre retter, og det er vi simpelthen nødt til at benytte os af, bare en gang! I Douarnenez går vi tur ved havnen, som både er for fiskerbåde og lystbåde. Der er jo virkelig mange sejlbåde i Bretagne. Når man kører rundt langs fjordene, ligger de på anker langt oppe af fjordarmene inde i landet.
  Og så mødes vi med Hubert, som også har været med Jacky i Grønland, og boet kort tid deroppe. Men han har også boet 30 år i Martinique, og det var der vi mødte ham sidst, for 14 år siden! Nu har han slået sig ned i Douarnenez, hvor han bor på sin sejlbåd.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Douarnenez, ドゥアルヌネ, Дуарнене, Dovarnena, Дуарненез, 杜阿尔纳纳

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now