France
Les Baraques

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Add to bucket listRemove from bucket list
Travelers at this place
  • Day15

   Roanne pit stop

   September 19, 2022 in France ⋅ 🌙 11 °C

   Festivaalin jälkeen tarpeellinen huoltotauko Roannen pikkukaupungissa. Ohessa on myös hyvä sammutella tulipaloja, mitä etäkoulun täydellinen laiminlyönti on aiheuttanut etenkin Samulille. Ohessa on kuva vaatimuslistasta, mitä pitäisi viikon aikana tapahtua, jos haluan pysyä Kvanti 2 -kurssilla. Oon ennenkin nähnyt pitkiä asioita, kuten vaikka leipäjono tai meiän kämppis Mika, mutta toi vaatimuslista on oikeesti loputtoman pitkä!!

   Carrefourista löytyi halvan liukuhihnaravintolan lisäksi loistava opiskelukahvila ja myös upea kosmetiikkalaukku! Carrefour on muutenkin maailman paras kauppa. Kysykää vaikka Saritalta!Opiskelukahvila oli siis ihan huippu, mutta ranskalainen kahvilakulttuuri muuten ihan yliarvostettua! Seuraa keskipitkä valitusvirsi ranskanperunoiden kahviloille☕☕

   Jokaisessa kahvilassa aloitetaan kahvin tilaaminen käymällä läpi seuraavat: Filter coffee? Black coffee? Americano? Näiden jälkeen barista yleensä tarjoaa espressoa, jolla ei ole mitään tekemistä edellämainittujen kanssa. Tämän jälkeen ehdotan, että voisin ottaa cafe cremen pienellä maitotilkalla ➡️ yleensä saan lopulta cafe au laitin, joka on enemmänkin kuumennettua maitoa kahvitilkan kera. Merci!
   Read more

  You might also know this place by the following names:

  Les Baraques

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android