Opklaring og tørrevejr

18.10 og 19.10
Vi kører ned mod Peyruis for at sige farvel til Jackys søstre for denne omgang. Tilbringer et par rolige dage, hvor vi endelig får vasket og tørret tøj, da lørdagen bringer sol,Read more
18.10 og 19.10
Vi forlader Sigoyer og kører til Sisteron, hvor vi næsten altid gør et stop. Byen har en del små butikker og gallerier (der dog ikke altid er åbne på denne årstid, hvor vi kommer forbi), menRead more
04.10, 05.10 og 06.10
Fredag formiddag gjorde vi Passepartout klar og kørte så et lille stykke af vejen fra Nice lufthavn op mod Digne og parkerede på en stor parkeringsplads ved et supermarked,Read more
23.09, 24.09, 25.09
Der er ventet regn over det meste af Frankrig i disse dage, og det er en af grundende til at vi er søgt ned til området omkring Jackys søskende. For at benytte lejligheden tilRead more
Det var endnu mere tåget i morges da vi vågnede ved Montagne de Lure. Sigtbarheden var på 10-15 meter, og derudover blæste og regnede det, så det blev ikke til nogen vandretur i denne omgang. DeRead more
Det er søndag og tid til at hvile knæene lidt. Så vi tager en stille formiddag i Sigoyer, besøger Jackys niece Murielle i Tallard til frokost, og kører langsomt mod Peyruis og JackysRead more
Vi ved der er marked i Forcalquier mandag formiddag, så det passer fint at vi har overnattet få kilometer fra byen. Det har tit været en lidt kold og grå oplevelse, når vi har været forbi iRead more
Dagene 22., 23. og 24. september.
Alle vejrudsigter har de sidste dage sagt; at nu er det slut med sommer i Frankrig, og det skal regne og i Alperne vil der komme sne! Men det er ligesom om det bliverRead more
Efter nattens regn- og tordenbyger fortsatte vi af den lille vej D3 forbi landsbyen Thoard og ned til Digne. Vi tog en afstikker op til landsbyen Mezel, hvor den biavler bor, som vi plejer at købeRead more
You might also know this place by the following names:
Peyruis