Vi tog liften op til toppen af Bocksberg. Svævebanen var lukket på grund af for meget vind. Liften er også mere hyggelig, vi nyder udsigten og det fine vejr.
På toppen er der legepladser,Read more
Gangstien er 1000 meter lang og er op til 26 meter over jorden. Så vi går oppe over og mellem trækronerne. Der er 52 naturbeskrivelser og børnevenlige oplevelser på turen. Og den gynger lidt nårRead more
Turen i dag gik op til ruinen på Burgberg. Vi tog sejl banen op. En hyggelig oval kabine og turen varede kun få minutter. Selve ruinen var ret kedelig, men udsigten og vejret var da helt fantastisk.Read more
Turen ind i mine foregik i det originale tog der også transportere arbejderne ind. Vognene er ret små og der var derfor god grund til at vi havde hjelme på. Jeg tror alle bankede hovedet ind iRead more
Vi besøgte Rammelsberg minerne og tog med på en guided tur ind i mineskakten. Guiden var utrolig dygtig og fortalte levende op stedet. Der var nogle børn med i gruppen og han fik dem inddraget påRead more
Vi fik da også lidt drikke på et gammelt bryghus, Die Butterhanne. Der var virkelig hyggeligt. Det er ikke alle bygninger der står snorlige mere. ☺️ Men stemningen er helt fantastisk. Den gamleRead more
Vi tog bussen til Goslar. Det er nemt og gratis for gæster i ferieboligerne hvor vi bor.
Goslar altstadt er på UNESCOs verdensarvsliste. Det er også en helt speciel by. De meget karakteristiskeRead more
Efter en lang dags kørsel ad små landeveje i regn er vi nu i hyggelige Goslar på kanten af Harzen.
På vej hertil købte vi jordbær af en flink gammel mand. Da vi fortalte at vi er fra Danmark fikRead more
You might also know this place by the following names:
Goslar