Vandaag ga ik naar....

Vandaag ga ik naar bed. Ja je leest het goed. 2 dagen rijden, tent op/afbreken moet ik bijkomen.
In de ochtend had ik geen broodjes gereserveerd dus kijken wat er over is (bijna alles wasRead more
Rustig wakker worden, ontbijten, opfrissen, baardje bijwerken. En tas inpakken voor Freiburg.
Ov tijden gecheckt. De app van db gedownload want Google was niet duidelijk genoeg. En lopen naar hetRead more
Vandaag is de perfecte dag voor het hiken van de veldberg. Is licht bewolkt wat maakt dat ik niet in de brandende zon loop. Licht aan het eind van de ochtend vertrokken naar de berg. MooieRead more
Brrr was een koude nacht. Temperatuur is goed gezakt vannacht. Bij het winkeltje hadden ze weer de lekkere bruine pompoenpitten broodjes. Maar ook viel me op een ander soort brood citroen brood. WasRead more
Camping Kirchzarten het was me weer een heerlijke tijd. Het is erg warm geweest in het zwarte woud. Weer waarschuwen elke dag voor hitte en onweer. Maar zeker een heerlijke plek geweest.
VandaagRead more
Na een slechte nachtrust door warm klam weer rustig opgestaan. Broodjes uit de smartphone laadkast gepakt en bij de buurvrouw op de stapel pallets gaan zitten.
Gister avond ontmoete ik deRead more
Nachdem ich gestern Abend rechtzeitig zum Abendessen als Überraschungsbesucher bei den Lüders aufgekreuzt bin. Haben wir am Abend noch gemeinsam eine Runde "cool im Pool" gespielt.
Der heutigeRead more
Heute sollte meine große Reise im Womo für die nächsten 3-4 Monate beginnen.
Ich hatte alles gecheckt: Reifendruck, Kühlwasser, Spritzwasser, volle Gasflasche, Ölwechsel wurde auch erst vorRead more
Zo klaar voor de reis naar het noorden. Over paar uur bij de rest van de groep voegen in odenthal.
----
Patrick
You might also know this place by the following names:
Kirchzarten
Traveler Die vaatwassers zie ik vaker de laatste tijd, alleen zoveel vaat zul je niet hebben in je eentje!
P travel Vaatwassers zijn ook niet groot. Past borden en bestek voornamelijk in. Pannen los doen. Omdat ik niet veel heb passen daardoor wel de pannen die ik gebruik er makkelijk in. Alles in 1 keer klaar.