Overlevingsfactor 10

Het was een tropische dag vandaag, dus niet veel gedaan. Beetje gewandeld, beetje gegeten, beetje gedronken.
We hebben nog wel even met de voetjes in het water gestaan van het berg meertje maar mijnRead more
We zijn er klaar mee, we willen verder.....vandaag nog heerlijk in het bos gebleven......zeer aangenaam....maar ons campertje wil graag kilometers maken....Tsjechië IT is......
Gisteravond hadden weRead more
10 km liegen hinter mir und ich habe gerade meine Mittagspause vor der verschlossenen Tür eines Gasthofes beendet. Es regnet schon seit gestern Nachmittag ununterbrochen. Meine Sachen sind überRead more
Traveler Ich habe gerade Kopfkino wie du nackt mit einer Teekanne in einer Hütte sitzt 😂🖖 Ich hoffe du hast bald wieder besseres Wetter und werde die nächsten Teller ordentlich ablecken... Mehr Support kann ich leider gerade nicht bieten 😉
Mensch Micha! Bloß nicht aufgeben! Es sind nur noch knappe 3800 km.Das schaffst Du.Wir sind bei Dir im Gedanken und wünschen Dir viele nette Begegnungen und Erlebnisse auf dem Weg nach Budapest.Das Wetter wird besser gen Süden! [CrazyBoss]
You might also know this place by the following names:
Tambach
Traveler Ja, dit klopt wel zo’n beetje. En ik heb een heel boek gelezen. Heerlijk!🤣
Traveler lekkere rustige dag .maar het was dan ook wel heel warm .mazzel dacht ff afkoelen . heerlijk Marieke lekker lezen .
Traveler Tsjechië en Polen, ook mooi!