Hungary
Bekes

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

6 travelers at this place:

 • Day1

  Esti hepaj

  October 29, 2016 in Hungary ⋅ ⛅ 10 °C

  Miután kitoltottuk magunkat, hazamentunk pihizni; főleg Marcus öntött fel igencsak a garatra. :))
  Persze náluk meg szokásos átjáróház: Anna kb 15 baratja, Robiek 6an, meg meg legalább 8 barat innen onnan...hihetetlen Marci anyukája, kb 8fele kaja volt.
  Szóval pihi, aztán este Marcival kettesben vissza Magna Cum Laude koncertre, ami állati nagy élmény volt, mert Mező Misi a vidéki sanzont bejött a kozonsegbe énekelni, és tőlünk egy karnyújtásnyira allt. Zseniális a pasi!!! Aztán meg egy kis Halott Penzzel koronáztuk meg az estet.Read more

 • Day1

  Kolbitöltés indul

  October 29, 2016 in Hungary ⋅ ☁️ 7 °C

  A 4 napos hosszú hétvége alkalmabol lejottunk Marciekhoz, ugyanis ezen a hétvégén rendezik meg a csabai éves legnagyobb rendezvényt- a kolbászfesztivált. Utoljara Gyongyoekkel voltam ezen- el is kapott a nosztalgia.:)

  Pénteken meg nem voltunk kinn, szombat reggel kezdodott a hepaj a töltéssel, amin Robiek indulnak és tavaly harmadikok lettek! Na hat idén nem hoztam szerencset a "kolbász arisztokratákra", nem nyertünk semmit, de vicces volt az egész, különösen amikor Marcikam belet mosott.:))) És persze jól meg is tancoltatott.Read more

 • Day2

  Vasarnapi gyereknap :)

  October 30, 2016 in Hungary ⋅ ⛅ 7 °C

  A vasarnap a gyerekekről szólt: délelőtt Marci legjobb barátját, Tomiekat látogattuk meg, ahol megszületett a harmadik kiscsaj, Nori, egyszerűen tündéri! :) (persze Esztirol és Annarol nem is beszélve)

  Délután pedig Gyongyoekhez mentünk, ok is Csaban es sikerült Lilkoznom egy kicsit.:)

  Este lazulas és egy helyi banda (Over3) megnézése a fesztivalon- a dobost Marciek jól ismerik. Mindemellett sikerult beszerezni otthonra egy jelentősebb kolbász-ellatmanyt is miután vegigkostoltuk a teljes csabai kinalatot. (Ezért virul a fejem.:)))
  Read more

You might also know this place by the following names:

Bekes County, Bekes, Békés megye, Provincia di Békés, 베케시 주

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now