Day 2
Sind in ein neues Hotel gefahren und dabei leicht nass geworden.
manzelejepun luxury villa & pavilion
Mein Westeuropäischer Körper zeigt erste schwäche Signale 👹
Sind in ein neues Hotel gefahren und dabei leicht nass geworden.
manzelejepun luxury villa & pavilion
Mein Westeuropäischer Körper zeigt erste schwäche Signale 👹
Wir sind jetzt nach dem Visum verlängern für Danny bei dem Amt mit dem letzten Schnellboot nach Lumburg
You might also know this place by the following names:
Banjar Tangtu
Traveler Ziet er erg lekker uit dames
Traveler De zusjes Hilton on the beach. Ja tis tobben daar voor de dames Vugs. Staat er nog niemand met een groot palmboomblad jullie wat verkoeling toe te waaien? Nog niet? Knip even met je vingers dan. Hier ook alles ok. Net erwtjes op , 3 herhalingen op tv gezien, met zijn 5-en uit een rietje uit 1 kopje water gedronken vanwege het watertekort, en wacht..Nel staat te wuiven. Helaas niet met een palmboomblad maar met een kluslijstje. Hup Holland.
Traveler Mmmhhh dat lekkere eten daar, dat tref je nergens anders. Zal ik toch maar ff een ticket boeken voor een paar weekjes? Zou ik daar mijn dochters mee verrassen?
Traveler Ondanks de luxe hier, Tino, waait er niemans met palmbladen. Heb het ook aan Fieke gevraagd, maar die wappert enkel met flappen. En niet naar mij. Succes met die armoe in Eindhoven! Had al bijna overdadige souvenirs voor jullie gekocht, maar zo te horen volstaat een extra rietje. Zal 'm bewaren de volgende keer dat ik een cocktail bestel! En mam, hoewel je ons daar inderdaad mee zou verrassen, zou ik je willen verzoeken daarvan af te zien. Anders eet je straks al het eten op. En dan verandert Fieke weer in een mager scharminkeltje zoals vroeger!