Usflug mit emene Möfi

Hüt simmer mit emene Roller dur Bali düset. De Verkehr völlig wahnsinnig, aber de Adi het ois super sicher zum Garuda Wisnu Kencana Park bracht. Äntlich het sich de adi no e Sunnebrülle kauft, voRead more
Hüt hemmer so lang gschlaffe das mer sogar s zmörge im hotel verpasst hend. Wie schön das gsie isch! Bis am früeh namitag simmer a eusem privat pool gläge und hend baded oder gläse. Bevor merRead more
Nach langem usschlaffe, also weg em jetlag am 6 verwache, simmer zerst mal e rundi go zmörgele. Es het scho nuddle und riisgricht gä, de wahnsinn🍜🍜🤯🤯. De rest vom morgä simmer a eusemRead more
Hüt het de adrian geburi! Nache me ganz lange happy birthday song vo de jeannine simmer go zmörgele. Mir sind am pool am chille go wos uf ei mal glüted het. De adrian hät gmeint es isch eRead more
Der Taxifahrer begrüßt uns händeschüttelnd 🤝, stellt uns seine Frau, die er als Begleitperson mitgebracht hat, vor. Beide greifen ohne Umschweife nach unserem Gepäck, wir folgen Ihnen wortlosRead more
Acho in bali hämer zerst oisi meeega unterkunft bestunt.
Natürli hämer no öpis wele go ässe. Nach 3x d strass hin und her laufe und vieli restis, wo scho zue gsi sind, hämers warung 19 amRead more
Heute gings zu unserem letzten Reisestopp.
Nach dem Morgensport und der kurzen Erfrischung im Pool gings noch einmal lecker frühstücken ins Ours.
Anschließend fuhren wir mit Gojek etwa eineRead more
Ein Morgen ohne Wecker - schön, einfach zu schlafen, bis man wach wird. Aber wir freuen uns ja inzwischen sogar über Waschbecken.
Ein Frühstück mit Traumpanorama, mit Bananen-Pancakes (knusprigRead more
You might also know this place by the following names:
Teba
Toller Park [Beateice]
Traveler Was hast du keine arme🙉🙉😜😜?