Italy
Fontana del Nettuno

Here you’ll find travel reports about Fontana del Nettuno. Discover travel destinations in Italy of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

12 travelers at this place:

 • Day2

  Uffizi Gallery

  September 17, 2017 in Italy ⋅ ⛅ 19 °C

  Upp tidigt och till Uffizi Gallery. Hade förköpt biljetter så det gick smidigt in. Fin byggnad och en otrolig massa fin och känd konst.
  Vi såg verk av Giotti, Piero della Francesca, Botticelli, Michelangelo, Leonardo da Vinci mfl. Mest känt var helt klart Botticellis Birth of Venus. Riktigt intressant besök!
  Åt lunch på caféet på takterrassen, med utsikt mot Duomo och Palazzo Vecchio.
  Read more

 • Day2

  Firenze folyt.köv.

  March 20, 2018 in Italy ⋅ ⛅ 9 °C

  Innen mindenféle elvárás nélkül indultunk tovább az időszűke miatt, míg el nem értünk egy cifrangos épülethez, mire kiböktem, hogy ez olyan, mint egy templom pizsomában! 😊 Na persze ez volt a dóm! 😂🤣😃😄😅 Amiről annyit tudtam meg, hogy gótikus stílusban épült, és a világ 4. legnagyobb temploma. Ennél nagyobb már csak a sor volt a bejáratnál 🤤 Szóval jól megnéztük KÍVÜLRŐL! 😉 (A Szent János keresztelőkápolnával egyetemben, ami azért izgis, mert Dantét is itt keresztelték meg!)

  Ekkor már épp elég éhesek voltunk, így becéloztuk a piacot. Némileg hátráltatták a dolgot a bőrárusok, mert persze jól meg kellett néznem mindent... 2x-3x 😄 Ki is lőttem egy türkiz pénztárcát, de nagyon agyalni sem volt alkalmam, mert Viktor rögtön alkudozni kezdett rá. Csak azt láttam, hogy fő az árus feje, ingatja nagyon, de csak rááll arra, hogy 30 € helyett 20-ért adja... és ezek után 100assal fizettünk... 😂🤣😃😄 Épphogy nem küldött el a jó édes anyukánkba minket! 😃
  Read more

 • Day4

  Piazza della Signoria

  June 6, 2015 in Italy ⋅ ☀️ 33 °C

  Bevor wir in den Palazzo Vecchio sind haben wir uns noch ein Eis gegönnt und ich habe ein paar Fotos vom Palazzo gemacht.

  Die Piazza della Signoria in Florenz ist einer der großen zentralen Plätze der Stadt und zugleich einer der berühmtesten Plätze Italiens. Zur Zeit der Republik war sie mit dem Palazzo Vecchio das politische und soziale Zentrum der Stadt. Namensgebend für den Platz war die Signoria, die republikanische Regierung der Stadt.Read more

 • Day10

  The Bridge FIRENZE 1969

  January 15 in Italy ⋅ 🌙 11 °C

  在我心中存在已久的名店。來到這裡才知道翡冷翠竟是他的故鄉!現在想想確實應該幫老媽買一個皮包或者小包。皮件確實是吸引人,不過實用性上還是以皮夾,女包和皮帶為佳,皮衣就免了!

  頭一天去我沒有買,拍照回去研究後跟爸商量好,隔天二度造訪才下手:一個皮夾兩條皮帶一個小皮包,我真是節儉!

  產品都有特殊不難聞的氣味,網路上說是採用傳統的工法製作,不似萬寶龍的皮夾經過特殊處理沒有味道且呈現耐磨的質感,果然一分錢一分貨!

You might also know this place by the following names:

Fontana del Nettuno

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now