Italy
Santa Caterina

Here you’ll find travel reports about Santa Caterina. Discover travel destinations in Italy of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

6 travelers at this place:

 • Day13

  Taormina, Italy

  August 15, 2017 in Italy

  As we traveled to the mountain top village of Castelmola, we viewed the smoke coming from Mount Etna. We walked this extremely old village with its tiny houses then sampled almond liqueur and sponge cake.
  We then went to Taormina and walked its narrow streets and piazzas. Our tour ended when we walked though the ancient Greco-Roman Theatre that is still used today.

 • Day8

  Taormina

  June 22, 2017 in Italy

  Um 10:00 in Taormina angekommen. Noch moderater Touri-Andrang. Das Theater Greco-Roman und seine Lage ist überwältigend.
  Der Blick vom Theater über Stadt und Bucht ist wirklich den Besuch wert.
  Um diese Jahreszeit ist zwar schon viel Tourismus, aber nicht störend (man ist ja schließlich selbst einer). Anstehen vor den Attraktionen war nur kurz.

 • Day8

  Taormina

  July 7, 2016 in Italy

  A strandolas utan ettunk par falatot otthon, kibontottuk a pisztacia pestot, amit korabban vettunk es isteni finom volt. Azota azon gondolkozok, hogy hany ilyen uveggel kell hazavinni hogy ne fogyjon el ket perc alatt. Osszeszedtuk magunkat es elindultunk Taorminaba. Addig konnyen eljutottunk, jo kozel is van, viszont a Pina altal javasolt parkolot nem talaltuk meg igy kicsit hosszasabb keresgeles utan vegul eljutottunk egy parki hazba ahol volt szabad hely es az ovaros kapujahoz vitt fel a lift, szoval tuti helyet talaltunk. Nem mondom, hogy meg egyszet eltalalnek oda, mert annyit keveregtunk. De Taormina csodaszep. Lattuk meg vilagosban, naplementeben es sotetben is. Vegigsetaltunk az ovaroson, a gorog amfiteatrum kivetelevel minden "must" kategoriaju helyet lattunk uh azert meg vissza kell jonni. Ide tenyleg el kell jonni, ha valaki Szicilian jar. Vegul meg talaltunk egy helyet is ahol adtak a meccset, kajizni is lehetett es meg hely is volt igy beultunk megnezni a nemet- francia elodontot, aztan hazaindultunk.Read more

 • Day10

  Gyors Taormina

  July 9, 2016 in Italy

  Meg delelott strandoltunk es napoztunk egyet, aztan irany vissza a szallasra, osszekeszultunk, bepakoltunk egy bucsut vettunk a hazinenitol. Tok jo fej volt mert tegnap meg mondta hogy nem kell 10-ig elhagynunk a szallast mert ugyis csak delutan takarit, mint kiderult a ferjet baleset erte elozo nap uh korhazban volt vele delelott. Meg kitalaltuk, hogy megnezzuk a gorog amfiteatrumot Taorminaban, mert arrol lemaradtunk a multkor uh odarohantunk, korbeneztunk es vissza az autohoz higy elerjuk a repcsit es le tudjuk meg adni a kocsit is. De megerte, mert tenyleg gyonyoru volt. Nagyon szep helyre epitettek, csodalatos a kilatas. Meg egy koncertre jo lett volna ide beulni biztos szuper lehet az is, hatterben az etnaval. De majd legkozelebb 😉 az auto leadas eleg gyorsan ment, konkretan megkerdeztek h tortent e valami vagy minden rendben volt, mondtuk h semmi gond nem volt es ennyi. Meg se neztek ott helyben. Olyan olaszosan.Read more

You might also know this place by the following names:

Santa Caterina

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now