Den21 Koniec

Tymto oficialne uzatvaram vylet do Indonezie a pridavam posledne foto privezeneho tovaru.
Len skromne zhrniem. Rano som vratil motorku. Vyplatil som posledne ubytovanie a zacala cesta. Najprv na 1,5h z Ubudu na letisko Denpasar. Odtial 2h let do Jakarty. 3,5h cakanie v Jakarte na let doRead more
Tak sa nam to uz krati. Predposledny den sme zacali neskorymi ranajkami a dalsou prechadzkou nad Ubudom cez ryzove terasove policka. Sem tam sme sa obcerstvili kokosovym orechom. Cestou domov smeRead more
No je to tu uplne ako z filmu "Jedz, modli sa a miluj" s Juliou Roberts. Proste krasa. Hned z rana, konkretne o 6:00, sme vyrazili na turu pomedzi domky stihnut vychod slnka nad mestom. PrekvapiloRead more
Na dnesny den nam Dominika pripravila perfektny plan. Hned rano po nas prisiel odvoz do kucharskej skoly na celodenny kurz varenia balinezskych jedal. Ako prve bola exkurzia na lokalne trhovisko, kdeRead more
Ranajky nam tu robi pani domaca podla nasho zelania. Donesie nam ich priamo k nasmu bazenu, mile. Po vcerajsej aklimatizacii v novej lokalite, sme si na dnes objednali sofera s autom. Vozil nas poRead more
Presuvame sa do vnutrozemia Bali. Konkretne do mesta Ubud. Je zname svojimi ryzovymi poliami a krasnou prirodou. Uvidime. Rano este posledne kupanie v bazene, ranajky a checkout. Cakame na lod vRead more
Den velmi podobny tomu vcerajsiemu. Ranajky, odchod na plaze. Snorchlovanie. Predvecer navrat na hotel a priprava na veceru. Tak isto sme najprv isli pozriet zapad slnka pri koktejloch. Este sme siRead more
Nasledovne dva dni sme sa rozhodli travit vylehovanim na plazach nasho ostrova a snorchlovanim v blizkych vodach. Takze po ranajkach sme presli narocnych 1,3 km na opacnu stranu ostrova a bolo.Read more
Po dlhej dobe sma mali rano bufetove ranajky hned na plazi. Po ranajkach sme nastupili na pltku, ktora nas vozila po najkrajsich snorchlovacich miestach medzi ostrovcekmi. Prva zastavka bola pri GiliRead more