Malaysia
Kampong Selayang

Here you’ll find travel reports about Kampong Selayang. Discover travel destinations in Malaysia of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

2 travelers at this place:

 • Day34

  "Nick Cave.. And the bad seeds.."

  February 4, 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 24 °C

  Dagen började efter sedvanlig frukost, käkade bla en underbar chickencurry till frukost, intressant. Idag var det dags för utflykt, hade hört ett tips om några grottor som skulle vara intressanta i närheten. Så det blev en morgonpromenad till stationen för tåg till grottorna.
  Det var en intressant plats. Skitigt, mycket indier, apor och många trappor.... Men fina grottor o statyer de hade gjort inne i grottan. Varmt o tufft med ca 300 trappsteg.
  Efter detta blev det tåg tbx för lunch o besök av ett köpcentrum igen. Men detta köpcentrum är speciellt. De har en theme park i köpcentrumet. Dvs massa åkattraktioner. Bland annat en stor bergbana med loop och skruvar. Det var lyckat av barnen..
  Avslutade kvällen på en mycket intressant restaurang. Man fick råvaror till bordet, dvs fint skuret kött, grönsaker, skaldjur, fisk och kycklingbuljong. Sedan fanns det en typ av gasolgrill på bordet. Så fick man steka maten själv. Innan man kom in i det var det kaos men ur kaos skapas ordning...
  Fick kläm på det när restaurangen stängde..
  Kul koncept.
  Tills vi hörs igen. Krama varandra i trafiken.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Kampong Selayang

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now