Malta
Bejn il-Kmiemen

Here you’ll find travel reports about Bejn il-Kmiemen. Discover travel destinations in Malta of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

7 travelers at this place:

 • Day6

  Boat trip - Camino, Blue lagoon

  September 20, 2015 in Malta ⋅

  Miutan bucsut vettunk az oregtol elindultunk vissza Camino fele. A sziget egyebkent a legkisebb a harom kozul, egy csalad el rajta, egy rendor es ket szalloda talalhato. Ezt az oregtol tudtuk meg, aki anno 14 eves koraban az egyikben dolgozott nyari munkan.
  A tenger mar nem volt annyira durva, mert a vissza iranyba a hullamokkal mentunk, viszont a azel fujt rendesen tovabbra is. Uh nagy nehezen kikotottunk a szigeten, mert ahogy dobalt a hajo es eleg kihivas volt. A kovetkezo problemas pont a strandra valo eljutas volt, mert annyira fujt a szel, hogy majdnem levitt bennunket a hegyrol. Aztan pedig a viz. Opyan hullamok voltak, hogy a vizimento nem gyozott folyamatosan futyulni es terelte egybe az embereket. A viz egyebkent kristalytiszta volt, feher homok, vilagoskek viz, tiszta thai tenger feeling. Csak sajnos az idojaras miatt annyira nem tudtuk kielvezni, mint amennyire lehetett volna. Snorkelezni pl abszolut nem tudtunk. De furcsiztunk egyet, aztan ettunk meg egy tonhalas wrapot es indult is vissza a hajonk, amire eleg nagy kihivas volt felszall i, mert a belepo sokszor elemelkedett a bejaron es a viz folott logott a semmibe. De kalandos volt legalabb a visszautban is valami. 😊Read more

 • Day2

  Schnorcheln in der Blue Lagoon

  September 28, 2017 in Malta ⋅

  Es ist ein wahres Paradies. Die Blaue Lagune auf Comino ist ein Traum. Ich empfehle jedem mit einem kleineren Boot hinzufahren statt mit diesen großen Schiffen. Das ist viel angenehmer. Das Wasser ist türkis und kristall klar. Hier habe ich meine ersten Schnorchelversuche unternommen.

You might also know this place by the following names:

Bejn il-Kmiemen

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now