Allegro Playacar - All Inklusive

Vom 20. - 28.12.19 haben wir uns ein All inklusive Hotel in Playa del Carmen geleistet.
Es war wirklich ein tolles Hotel, mit einer sehr schönen Anlage, einem großen Pool und einem Aktivpool mitRead more
After a short stop in LA, just time to discover Redondo beach and having some thrills at Knott's berry farm theme park, we got on the plane to a new country on our list! We decided to start by aRead more
Hüt gids wider zwei Tauchgäng i de plätz Tortuga und Sabalos. Bim erste Tauchplatz gsend mier sogar es Schildchrötli, leider isches aber z wiit wäg um richtig ufem Video z sii. (natürlich sindRead more
Jetzt sind mier richtig i üsne Entspannigs und taucherferie aglangt. Mier stönd ägstra früeh uf, um üs s dive Center mal azluege. Mier wend grad hüt de erst Tauchgang mache und so organisiert deRead more
Üse letsti Tag startid mier mit zwei Mimosas, gönd im Tauchshop üsi Stämpfel go hole, und nah gniessid mier de Pool nomal so richtig und früschid üsi Volleyball kenntnis wiedermal uf. MierRead more
Wir sind mit dem Flug LX9320 geflogen und sind sicher angekommen. Der Flug war an manchen Stellen verspätet und ein bisschen turbulent, aber wir haben es nach genau 25h geschafft. Das Essen war echtRead more
Sitere Wuche simmer da in Playa del Carmen. ich sitze grad aktuell bim Pool und mier warted bismer am halbi 2 vom Taxi abgholt wärded zum wider zrugg id Schwiiz z cho.
Mier sind imene sehr grossäRead more
You might also know this place by the following names:
Playacar