Netherlands
Gemeente Beverwijk

Here you’ll find travel reports about Gemeente Beverwijk. Discover travel destinations in the Netherlands of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

9 travelers at this place:

 • Day21

  Starting Competitours!

  June 25, 2016 in the Netherlands ⋅ ☀️ 18 °C

  We boarded the bus in Amsterdam and are now heading to IJmuiden where we will be doing our first three challenges: archery dodgeball (?), kite buggying(??) and kite fighting.

  The two teens on the trip are trying to teach the adults how to snapchat. I'm not sure it's taking.

 • Day8

  Wijk aan zee

  October 21, 2018 in the Netherlands ⋅ ⛅ 14 °C

  Onze Zwisterse vrienden kwamen natuurlijk niet alleen naar Nederland om ons te zien. Gezien iedereen fanatiek kite surfer is zijn we meerdere plekken langs gegaan om te kiten. Want voor wind moet je in Nederland zijn.

  De meesten van hun waren behalve in Amsterdam nog niet echt in Nederland geweest. We hebben er dan ook voor gekozen om de toeristische routes te rijden. Heel Leuk om te zien hoe raar het voor buitenlandse mensen is te zien dat wij zoveel bruggen, tunnels, viaductenucten en aquaducten hebben.

  Niet te vergeten, al onze dijken! 100% zeker dus dat wij via de afsluitdijk zouden rijden. Het voelde bijna als een avontuurtje op zich. Niet dat het zo spannend was om over een Dijk te rijden.. Maarja 3 hippie busjes achter elkaar. Puffend over de Dijk. Het had wel iets.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Gemeente Beverwijk, Beverwijk

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now