New Zealand

Travelers at this place
    • Day 44

ื”ืชื—ืœื ื• ืœืœื›ืช

February 1, 2023 in New Zealand โ‹… ๐ŸŒ™ 20 ยฐC

ืื– ื‘ืฉืขื” ื˜ื•ื‘ื” ื•ืื—ืจื™ ืฉืœื‘ ื”ื’ื™ืฉื•ืฉื™ื, ืืคืฉืจ ืœื•ืžืจ ืฉืขื•ื ืช ื”ื˜ืจืงื™ื ื”ื—ืœื”.
      ืื—ืช ื”ืื•ืคืฆื™ื•ืช ื”ื˜ื•ื‘ื•ืช ืœื—ื•ื•ืช ืืช ื›ืœ ื”ื˜ื•ื‘ ืฉื™ืฉ ืœืžื“ื™ื ื” ื”ื–ืืช ืœื”ืฆื™ืข, ืคืฉื•ื˜ ืœื”ืชื—ื™ืœ ืœืœื›ืช.

ื˜ื™ื•ืœื™ื ืงืฆืจื™ื ื•ืืจื•ื›ื™ื, ื›ืืœื” ืฉืžืกืชื™ื™ืžื™ื ื‘ื‘ืงืชื” ื‘ื”ืจื™ื ื•ื›ืืœื” ื‘ืงืžืคืกื™ื™ื˜ ืœืื•ื”ืœื™ื. ื™ื•ื, ื™ื•ืžื™ื™ื, ืฉืœื•ืฉื” ื•ืืคื™ืœื• ื™ื•ืชืจ, ื‘ื’ื“ื•ืœ ื‘ื›ืœ ื”ืžืจื—ืงื™ื ื•ื”ืกื•ื’ื™ื ืฉืืคืฉืจ ืœื‘ืงืฉ.

ืื‘ืœ ื‘ืขื™ืงืจ - ื™ืฉ ืžืœื ืžื”ื. ื›ืœ ื›ืš ื”ืจื‘ื” ืฉื’ื 3 ืฉื ื™ื ืœื ื™ืกืคื™ืงื• ื›ื“ื™ ืœืชืคื•ืก ืืช ื›ื•ืœื.
      ื ืœื—ืžื™ื ื‘ืคื•ืžื• ื•ื‘ืฆื•ืจืš ืœื”ืกืคื™ืง ืœืจืื•ืช ื”ื›ืœ, ืžื•ืฆืคื™ื ื‘ื”ืžืœืฆื•ืช (ืžืขื•ืœื•ืช), ืจื•ืฆื™ื ืœื˜ืจื•ืฃ ืืช ื”ืขื•ืœื.
      ืœื•ืžื“ื™ื ืขืœ ืžื” ืœื•ื•ืชืจ, ืœื”ืฉืœื™ื ื•ืœืื”ื•ื‘ ืืช ื”ื‘ื—ื™ืจื•ืช ืฉืœื ื•, ื ื”ื ื™ื ืžื”ื‘ื—ื™ืจื”, ืžื”ื“ืจืš ื•ืžื”ืื ืฉื™ื ืฉื”ื™ื ืžื–ืžื ืช ืœื ื•. ืžืงื•ื•ื™ื ืฉื ื™ืงื— ืžื”ื™ื›ื•ืœืช ื”ื–ืืช ืงืฆืช ื’ื ืœื™ื•ื ืฉืื—ืจื™.

ื™ื—ื“ ืขื ื–ื”, ื ื•ืชื ื™ื ืœื ื• ื”ื–ื“ืžื ื•ื™ื•ืช ืœื”ืชืžื•ื“ื“.
      ื™ืฉ ืขืœื™ื•ืช ื•ื™ืจื™ื“ื•ืช, ืจื’ืขื™ื ื˜ื•ื‘ื™ื ืื‘ืœ ื’ื ื›ืืœื” ืงืฉื™ื ื™ื•ืชืจ. ื™ื•ืฆืื™ื ืžืื–ื•ืจ ื”ื ื•ื—ื•ืช ื”ืžื•ื›ืจ ื•ื”ื ืขื™ื, ืžื“ื™ื™ืงื™ื ื•ืžื‘ื™ื ื™ื ืžื” ืขื•ืฉื” ืœื ื• ื˜ื•ื‘.
      ื”ื”ืœื™ื›ื” ืœืžืจื—ืง ืขื•ื–ืจืช ืœืกื“ืจ ืืช ื”ืจืืฉ, ื›ืœ ืื—ื“ ืžืื™ืชื ื• ืขื ืžื” ืฉืœื•ืงื— ืื™ืชื• ื‘ืžืกืข ื”ื–ื” ื•ื‘ื—ื™ื™ื ืขืฆืžื. ืžื” ื”ืฉืืจื ื• ืžืื—ื•ืจ, ืžื” ื”ืœืื” ื•ืžื” ื‘ืืžืช ื—ืฉื•ื‘. ื”ืชืžื•ื“ื“ื•ื™ื•ืช ืฉืœื ื• ื•ืฉืœ ืงืจื•ื‘ื™ื ืœื ื• ืฉืจื•ืฆื™ื ื‘ื˜ื•ื‘ืชื, ื”ืชืžื•ื“ื“ื•ื™ื•ืช ืฉื›ื ืจืื” ื™ืœื›ื• ื•ื™ื’ื“ืœื• ื›ื›ืœ ืฉื’ื“ืœื™ื. ืžืืชื’ืจื•ืช ืื‘ืœ ื‘ืชื›ืœืก ืžื—ื–ืงื•ืช ื•ืžืขืฆื‘ื•ืช ืืช ืžื™ ืฉืื ื—ื ื•.

ื•ืื™ื–ื” ืื ืฉื™ื.
      ื›ื™ืฃ ืœืคื’ื•ืฉ ื•ืœื”ื™ืคืชื— ืœืื ืฉื™ื ื—ื“ืฉื™ื.
      ืžืชื—ื™ืœ ื‘ืžื˜ื™ื™ืœื™ื ืื—ืจื™ื ืžื›ืœ ื”ืขื•ืœื (ืžื‘ื•ื“ื“ื™ื ื•ืขื“ ื–ื•ื’ื•ืช ื•ืžืฉืคื—ื•ืช), ื›ืœ ืื—ื“ ื‘ืฆื‘ืข, ื‘ืกื™ืคื•ืจ ื•ื‘ืฉื™ืขื•ืจ ืฉืžื‘ื™ื ืื™ืชื•.
      ืžืžืฉื™ืš ื‘ื™ืฉืจืืœื™ื ืื“ื™ืจื™ื (ืื—ื“ ืื—ื“) ืฉืขื ื›ื•ืœื ืืคืฉืจ ืชืžื™ื“ ืœืžืฆื•ื ืžืฉื”ื• ืžืฉื•ืชืฃ.
      ืžืกืชื™ื™ื ื‘ืžืงื•ืžื™ื™ื, ืฉืจื‘ื™ื ืžื”ื ืคืฉื•ื˜ ืืฉื›ืจื” ืื•ื”ื‘ื™ื ืืช ื™ืฉืจืืœ.
      ืชื—ื•ืฉื” ืžื•ื–ืจื” ื•ืžืจืขื ื ืช - ืœื”ื™ื•ืช ื‘ื—ื•ืดืœ ื•ืœื ืœื”ืชื ืฆืœ ืฉืืชื” ื™ืฉืจืืœื™ ื•ื™ื”ื•ื“ื™, ืœื”ืคืš.
      ืงื”ื™ืœื•ืช ื•ืžืฉืคื—ื•ืช ืฉืœืžื•ืช ืฉืจื•ืฆื•ืช ืœืืจื—, ืœืฉืžื•ืข, ืœืชืช ืงืฆืช ืžื”ื. ืฉื™ื—ื•ืช ืขืœ ื”ื—ื™ื™ื ื‘ื ื™ื• ื–ื™ืœื ื“ (ืžืกืชื‘ืจ ืฉืœื ื”ื›ืœ ืžื•ืฉืœื, ืื‘ืœ ืœื ืจื—ื•ืง) ื•ืขืœ ื”ื—ื™ื™ื ืืฆืœื ื• ื›ืืŸ. ืฉืžื—ื™ื ืœื“ืขืช ืฉืžืฆืœื™ื—ื™ื ืœืจืื•ืช ืžืขื‘ืจ ืœืžื” ืฉืžืจืื™ื ืœื”ื ื‘ื—ื“ืฉื•ืช.

ื™ืฉ ืžืฉื”ื• ืžื”ืคื ื˜ ื•ืžืจื’ื™ืข ื›ืฉืขื•ืžื“ื™ื ืžื•ืœ ื”ื”ืจื™ื ื•ื”ื ื•ืฃ ืฉื›ืืŸ, ืžืฉื”ื• ื‘ืื•ื•ื™ืจ. ื‘ืคืฉื˜ื•ืช ื•ื‘ื ื™ืชื•ืง, ืœื“ืขืช ืœื”ืกืชืคืง ื‘ืžื•ืขื˜, ืœืงื—ืช ื”ืคืกืงื” ืžื”ืงืœื™ื˜ื” ื•ืžื”ืขื•ืœื ืฉื‘ื—ื•ืฅ.
      ืจื’ืขื™ื ืงื˜ื ื™ื ืฉืœ ืื•ืฉืจ ื•ื›ื™ืฃ, ืžื’ืœื™ื ืฉืœื ืฆืจื™ืš ื”ืจื‘ื” ื›ื“ื™ ืœื”ื™ื•ืช ืฉืžื—ื™ื ื‘ื—ืœืงื ื•.

ืื– ืขื›ืฉื™ื• ืื—ืจื™ ืฉื”ื‘ื ื• ืžื™ ื ื’ื“ ืžื™, ื•ื™ืฉ ืคื” ื›ื‘ืจ ื›ืžื” ืžืงื•ืžื•ืช ื•ืื ืฉื™ื ืฉื ื›ื ืกื• ืœื ื• ืœืœื‘, ื ื•ืชืจ ืœืงื•ื•ืช ืฉื”ื”ืžืฉืš ื™ื”ื™ื” ืžืกืงืจืŸ ื•ืžื”ื ื” ืœื ืคื—ื•ืช. ืขื›ืฉื™ื• ืฉื—ื‘ืจื ื• ืคื” ืœืงื“ื•ืฉ ื™ืงืจ ื•ืื”ื•ื‘, ืื™ืŸ ืกืคืง ืฉืืคืฉืจ ืœื”ืžืฉื™ืš ืœื˜ืคืก.

• Day 11

Heute Weiterreise...

November 16, 2023 in New Zealand โ‹… โ˜๏ธ 14 ยฐC

....nach Wanaka ๐ŸšŒauch da ist unser Stellplatz umgeben von ๐Ÿ”๏ธ๐Ÿ”๏ธ๐Ÿ”๏ธ Bergen! ๐Ÿ‘€
      Auf der Fahrt dahin ... noch ein Stopp eingelegt an den Clay Cliffs .... Beeindruckendes Sand-Gestein vom Wind abgetragen!
      Riesengroß...wenn man mich davor stehen sieht! ๐ŸŒช๏ธ๐ŸŒ€
      Am Stellplatz noch eine kleine Wanderung gemacht ๐Ÿšถum die Umgebung zu erkunden!
      Liebe Grüße ๐Ÿ‘‹ von uns Allen in die Heimat โค๏ธ

• Day 68

Wanaka

November 13, 2016 in New Zealand โ‹… โ›… 21 ยฐC

Hed a very relaxing Sunday in Wanaka, very pretty plice. Went oot on da lake in Kayaks ta a peerie island and did some walking. How random is da tree?

Dis is where we wir dstreen. You can see on da map how far away it is fae Kaikoura whar da earthquake hit and we still felt it- not dat we kent it wis dat at da time. It is awful, hearts go oot ta fok dat are affected ๐Ÿ’™. We are noo glued ta da news and taking advice dat is given.Read more

• Day 38

Upper Clutha River Track

April 4, 2023 in New Zealand โ‹… โ˜€๏ธ 15 ยฐC

Eigentlich wollten wir heute nochmal einen ähnlichen Track wie den Roy's Peak, aber beim Lake Hawea bewältigen. Doch irgendwie funktioniert das mit dem Hitchhiken nur mäßig gut und da wir beide doch auch etwas kaputt von gestern sind ist es vielleicht garnicht schlecht, dass wir dann doch entschließen den Upper Clutha River Track ohne viele Höhenmeter zu gehen. Immer am Fluss entlang wandern wir von Arrowtown bis nach Luggate und fühlen uns plötzlich wie im indischen Sommer in Kanada.

Mittags machen wir eine ausgedehnte Mittagspause, basteln ein Boot und genießen ultra süße Countdown-Cookies.

• Day 64

Fahrradtour

November 24, 2018 in New Zealand โ‹… ๐ŸŒง 11 ยฐC

Heute haben wir uns Fahrräder in unserem Hostel geliehen und haben eine Fahrradtour gemacht. Erst sind wir am See gefahren, dann am Fluss und zurück sind wir dann durch einen Vorort von Wanaka, vorbei am Mount Iron, auf dem wir gestern waren. Zurück am See haben wir dann noch Pause gemacht, aber es hatte inzwischen so doll angefangen zu regnen, dass wir dann nicht noch weiter gefahren sind.Read more

• Day 277

Albert Town/Wanaka

July 16, 2015 in New Zealand โ‹… โ˜€๏ธ 0 ยฐC

Prvni den volna, kdy jsem nevyrazila na lyze. Z dobreho duvodu: snih zmrzly na kost :-(. Dole ve meste bylo snad 14 stupnu a vubec to dnes pripominalo vic jaro nez zimu. 20 kilometru na kole podel reky z Albert Townu do Wanaky a zpet a kafco na brehu jezera bylo kazdopadne dobra volba :-).Read more

• Day 57

Camp Albertstown

December 30, 2022 in New Zealand โ‹… โ˜๏ธ 16 ยฐC

Üseliges Wetter, alle hingen noch bis acht in der halbwegs regenfesten Hütte rum, bevor wir bei 5 Grad, Regen und extremen Wind zu einem Bergrücken aufstiegen. Dort wurde es noch windiger und wir waren so froh an der ersten Hütte um 11 Uhr in trockenen Klamotten kochen und warm werden zu können.
      Der Aufbruch fiel schwer, aber nach knapp einer Stunde über den Kamm kam Sonne auf und nach 1000 Höhenmetern Abstieg wünschte ich mich auf den Berg in die Frische zurück.
      Kurzer Sprung in den See, einen Riesen Burger an einer TA berühmten Frittenbude und ein letzter Leg von 13 km zu einem lässigen Zeltplatz. Kate hat hier in Albertstown einen Host, Ella geht feiern und James und ich zelten.
      Gegenüber bauen vier Jungs mit Mullets ihr Zelt auf, die Challenge des Tages ist, ein Selfie mit ihnen aufzunehmen.

You might also know this place by the following names:

Cardrona River

Join us: