Radek MacGyver

Nas problem rodinneho sedmimistneho vanu jsme vyresili vymontovanim sedacek, nalezenim skladky, kde se jich dalo zbavit a pak presunem do MitreMEGA (mistniho Bauhausu), ktery se stal nasim dalsimRead more
Eine sehr schöne kleine Insel. Diese gehört den Maori und ist bis auf ein paar Besucher menschenleer. Man kann super entspannen und wandern. 😍😍😍
Als wir auf der Insel ankamen mussten wirRead more
Na tomto prepeknem mistecku ted par dni prespavame, nez vymyslime zase jiny plan. Ted uz se trochu porozhlizime po praci. Na posledni inzerat "prace se stromy - odstranovani parezu" jsme zatimRead more
Moc hezký výhled. Vypadá to jak když parkujete někde na Šumavě. Řeknu babi aby bylo dost koláčů na pouť.
South of Stratford is the town of Patea, which has a monument to the Polynesians who arrived by ocean-going canoe (waka) and originally settled the area. The monument was famously used in the musicRead more
...tak jeste jedna mala - kulturni - zastavka v Lower Huttu. Budova Dowse muzea a galerie je sama o sobe moc hezka a odpovida vsem standardum pasivni stavby. A i uroven umeni, co tady vystavuji, uz jeRead more
Die Familie ist zurück!
Als die Familie von ihrem Urlaub zurückgekommen ist, habe ich mich mega gefreut! Zum Frühstück gab es blaue Pancakes nach dem Wunsch von Kendra 😂
Abends sind wir alleRead more
Es sind schon wieder so viele Tage vergangen und ich weiß einfach nicht wo die Zeit hin verschwunden ist. Die Tage vefliegen so schnell...
Als wir in Wellington angekommen sind, sind Sara und ichRead more
Die Zeit geht so rasend schnell vorbei 😂
Ich habe mich mittlerweile in einem Yogastudio angemeldet, um meiner Leidenschaft auch zig Meilen von Daheim entfernt nachzugehen. Ich habe ganz viele CVsRead more
You might also know this place by the following names:
Petone
Previi vam zavidim, vypada dobre;).. Kolik ma najeto? Tipuju do 150?
Evidentně má Radek velmi rád své modré triko. Já myslím, že si ho pere někde ve fontáně nebo podobně, protože Lenka by to nevydržela. A nebo mají velkou zásobu ambi prur:) :) :) Zdravím vás a těším se na další pokračování, je to lepší než ulice a že se tam teď dějí věci.:)
To triko Radkovi evidentně nese štěstí, určitě nesvlikat! Na záclony si taky troufne, nebo se předvede Lenka😉
Zaclony musim nejak vymyslet ja:-) to je muj ukol!