Fika op de Gamlevegen

Half 11 is koffiebroodjes-tijd (fika). Vandaag wandelen we de Gamlevegen van het Jostedal-kerkje naar Sperla en weer terug. De uitzichten zijn niet zo spectaculair als gister, maar het is lekker om teRead more
We hebben besloten morgen verder te rijden richting Oslo en dan woensdagmiddag met de veerboot van Kristiansand naar Hirtshals te gaan. Dus vanmiddag mooi de tijd om allerhande klusjes te doen;Read more
Soms dachten we dat we in een legpuzzel reden, dan weer leek het wel de weg langs het Gardameer… een prachtige route bracht ons uiteindelijk in het Jostedal en in het bijzonder in Gjerde. Een mooieRead more
Angekommen in Lom verbrachten wir die Nacht auf einem Parkplatz direkt vor einer typisch norwegischen Stabkirche. Gestern sind wir über die Hochebene Sognefellet auf 1400 Höhenmeter gefahren und amRead more
Auch wenn unser Platz zum wildcampen sehr schön war, haben wir ihn heute morgen relativ zügig wieder geräumt. Und da wir kaum noch Wasser hatten sind wir ohne Kaffe losgefahren.
Aber dasRead more
Kurz bevor der Regen losging habe ich den Campingplatz beim Jostedalen Gletscher erreicht. Morgen werde ich dann zum Gletscher gehen / fahren. Man kann zunächst eine Mautpflichtige Strasse fahren undRead more
... auf dem sehr schönen Jostedal Campingplatz am Fluss.
Es gibt leider keine Originalbilder ...
.... Her Wauz müsste sich dann erstmal wieder im Bademantel aufwärmen und wir haben ein Lager für die Nacht gesucht.
Nachdem die meisten vorgeschlagenen idyllischen Plätze am Fluss aber nur nochRead more
You might also know this place by the following names:
Jostedal, Q4591667
Mooie foto's, mooie natuur en mooi weer. Da's mooi;-)