Norway
Nybygget

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

9 travelers at this place

 • Day19

  Grense Jakobselv, Oskar ll kappeli

  September 4 in Norway ⋅ ☁️ 16 °C

  Päivällä kävimme Pykeijassa. Olisimme jääneet sinne yöksi, mutta matkalaisen rahastus oli sitä luokkaa, palvelujen tasoon nähden, että päätimme tutustua paikkaan vain päiväseltään. Kolme kuvaa myös Pykeijasta, jossa poikkesimme kirjastoautossa. Luettavaa oli tarjolla myös suomen- ja kveeninkielisille.
  Eilen illalla tulimme Grense Jakobselviin, joka on 60 km Kirkkoniemestä koilliseen. Isolta osin matka taittuu Venäjän rajan tuntumassa (rajassa kiinni). Tien loppuosa n. 10km oli kuoppaista soratietä. Iltakävely oli turvallinen kahden valtion rajavalvonnan ollessa hereillä.
  Vietimme yömme kappelin alapuolella ja aamullakin kävimme vielä kävelyllä lähimaastossa ja niemen nokassa, missä varsinainen pieni parkkialue sijaitsi. WC:t oli lukittu koronan vuoksi, niin kuin monessa muussakin paikassa. Muita palveluja alueella ei olekaan.
  Read more

 • Day55

  The end of Norway

  August 6, 2018 in Norway ⋅ ⛅ 10 °C

  Here is the end of our trip, more north is not possible. Grense Jakobslev is the last city before the boarder of Russia. In the river is the boarder, everywhere you see the protection. Two soldiers came to our place and had a little talk with the camper people, to look are these normal people.
  This is really a special place.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Nybygget

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now