Philippines
Banao

Here you’ll find travel reports about Banao. Discover travel destinations on the Philippines of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

6 travelers at this place:

 • Day89

  Banaue

  December 17, 2016 on the Philippines

  Het is maar goed dat mam en ik nooit meedoen aan fotowedstrijden. Je kent ze wel. Je krijgt een foto en moet dan bedenken waar die foto precies genomen is. Als wij mee zouden doen, zouden we bijvoorbeeld drie uur gaan zoeken naar de plaats behorend bij één foto, om erachter te komen dat we daar helemaal niet moesten zijn. Dat is tenminste wat er in Banaue gebeurde.

  Vóórdat we de rijstvelden in Batad gingen bekijken, adviseerde ons hotelmannetje om onze bagage in een homestay in Banaue achter te laten. Anders was het zo'n gesjouw. De volgende dag waren we alleen vergeten hoe die homestay heette. Wat we wél hadden, was een foto van het uitzicht vanaf die homestay. Gewapend met deze kennis gingen we op pad, om er na drie uur achter te komen dat die foto niet vanaf de homestay gemaakt was, maar vanaf een random restaurantje.

  Ondertussen hebben we onze bagage wel weer teruggevonden. En de gezelligheid ook. Maar ik doe nooit mee aan fotowedstrijden met mam.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Banao

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now