Philippines
Kilong

Here you’ll find travel reports about Kilong. Discover travel destinations on the Philippines of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

2 travelers at this place:

 • Day21

  Drunk in Sagada

  May 3, 2018 on the Philippines ⋅ ⛅ 26 °C

  We dachten nog een rustig avondje ervan te maken met een flesje wijn. Zoveel is er ook niet te doen hier. We besloten na het eten in Sagada Brew nog een pintje te gaan drinken bij de Moon Bar.

  We zaten er nog maar net en er kwamen al zatte Filipijnen met ons praten. In eerste instantie dacht ik al 'oei', maar als snel was het wel tof om eens met locals op café te zitten. Werner en Thomas vertelden ons over dat ze steeds 2 namen hebben, een Filipino en een Christelijke. Tegen toeristen gebruiken ze meestal de christelijke, omdat die gemakkelijker bekt. Thomas zijn Filipino naam was Bong 😁.

  Later kwamen er ook nog een Belg, Martin, een zeer luide Canadees en een zeer Amerikaanse Filipino, Christine, bijzitten en zo werd het al snel een drinkerige, maar gezellige bedoening. Het viel me op dat Bong telkens de eerste slok bier wegkieperde: "Spill for the spirits".

  Maar in Sagada is het om 10u curfew en dan moet iedereen binnen zitten, gaat de deur op slot en moet iedereen stil blijven. Dat ging nogal moeizaam met Chris. Om 11u ging de keet dan effectief dicht. We volgden Martin, want hij had nog 2 flessen brandy 🤩. Het proefde eigenlijk naar verwaterde cognac, maar 't was ok voor dan...

  Uiteindelijk gingen we nog naar een basketbalplein en een Rock Café dat echt in een grot was. Daar waren nog andere Filipino's een of ander gokspel aan het spelen, waaronder ook onze gids van de cave 😅. Klein wereldje...

  Nog veel gebrabbel later dan toch maar de nest in te kruipen. Chris ging nog op zijn dood waardoor heel zijn hoofd bebloed was. Hopelijk stelt hij het goed!

  Het belooft morgen alvast een katerige dag te worden...
  Read more

You might also know this place by the following names:

Kilong

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now