Hitgyüli Lanzaroten

Ma gondoltam keresek egy misét, sokminden van amiért hálát adhatnék. Sajna sok fórum nem volt a segítségemre ebben de nagy nehezen kikukáztam hogy 11-kor a sun palaceban van a mise. Már aRead more
Megérkeztünk. Minden szuper. Felfedezőtúránkon máris belebotlottunk az egyik nászajándékunkba, Alexába a búvároktatóba 😊szuper az idő, csodás a szállás.
Igen, az MKBsoktól ez volt az egyik ajandek. :-) és tök véletlen ugyanabba a varosba foglaltak ahol megszállunk (pedig erről fogalmuk sem volt :-)) a lány magyar és nagyon cuki 😍
An meinem 18. Geburtstag bin ich in einen inaktiven Vulkan im Westen der Insel geklettert und habe aus Steinen eine 18 in den riesigen Krater gelegt, um meinen besonderen Tag dort zu verewigen. ImRead more
You might also know this place by the following names:
Monte Roja
Vegigulted legalább? 😂
1 órát voltam de fel kellett állnom is ki kellett jönnöm. Nem tudom még meddig tartott volna. Eriket kérdeztem utána hogy nem követnek-e 😀😱🙈. Kicsit szürreál volt.
De mise volt? 😂