City Beach Tour

Neuer Tag, neues Glück. Die Sonne hat uns heute mit einer warmen Brise geweckt, auch die Canarienvögel haben ihr Bestes gegeben.
Nach einem ausgiebigen Frühstück war heute der Nase nach spazierenRead more
Nach einem ausgiebigen Frühstück war heute der Nase nach spazierenRead more
Nach dem ich Güigüí nach drei wunderschönen Tagen hinter mir gelassen und Sebo mich in Mogán abgesetzt hatte musste ich mich erstmal neu orientieren und einen Plan für die nächsten Tage machen.Read more
Den ersten Tag am Hitchhikers Beach nutzte ich erst mal zur Orientierung im Hafen und um die anderen kennenzulernen. Der Strand erstreckt sich auf vielleicht 500m und grenzt direkt, nur durch einenRead more
Eindelijk is de wind wat geen liggen en horen we de zee ipv de fluitende wind.
We besluiten naar Las Arenas te wandelen om boodschappen te doen maar het wandelen en het zonnetje doen zo goed dat weRead more
Ja, die storm was dus vannacht! Veerle is er wakker van geworden en die slaapt normaal heel vast. Fluitende wind, grote golven en dreigende nacht luchten.
Dirk en ik hadden de fluitende wind welRead more
Het ziet er een mooie dag uit, de zonnebedden worden op strand gezet en er is geen wolkje aan de hemel. Op onze weer-app zien we wel dat er wind en later tot 90% regen wordt gegeven maar we denken datRead more
Ik heb een plantje dat ik wortel liet schieten in de lege bloempot op terras geplant!
De stekken had ik meegebracht van Parque Juan Paulo VII en toen in wat water laten wortelen. Dirk had een dinertjeRead more
Mooie frisse ochtend ik zit op het terras nar de opruiming van het aangespoeld zeewier te zien, de Playa wordt alle dagen opgekuist. Na de storm van verleden week begint nu het zeewier aan te spoelen,Read more
Wat vroeger opstaan dan gewoonlijk en om 7,15u bed uit, vlug ontbijten en naar de bus 60 van 8,15u die naar de luchthaven rijdt om Veerle af te halen.
De vlucht had geen vertraging en omdat er weinigRead more
You might also know this place by the following names:
Playa de las Alcaravaneras, Strand de Las Alcaravaneras, beach de Las Alcaravaneras