Enerverend allemaal

Op zich een goede nachtrust gehad. Bij het opstaan besloten om meteen weg te gaan voor dat de regen begint. Tijdens inpakken bleek koelkast/vriezer deels ontdooid (geen idee hoe dat kan). En bij hetRead more
Gegen Mittag machten wir uns auf den Weg zum Abisko Nationalpark. Die Fahrt war wieder atemberaubend! Hohe Berge, die sich im Wasser spiegeln, schneebedeckte Gipfel am Horizont, so stellen wir unsRead more
Tschüss Sabrina. See you in a while 🐊!
Und zwar sehr schnell in a while. Haha. Da lief was schief🤪. Kurzfassung: Sabrinas Flug wurde gestrichen und sie wurden dann mit dem Car zum nächstenRead more
Die Hunde für die Wieder-Einreise nach Norwegen vorbereitet und festgestellt, dass es hier im Norden nicht so viele IKEAs gibt. Über Norwegen reisen wir dann nach Finnland ein.
You might also know this place by the following names:
Ala Lombolo
Traveler Zekering los?
Traveler We weten het niet. Als we vrij staan, zonder stroom, dan moeten we het doen met onze twee zonnepanelen die onze 2e accu (van de camper) voedt. Misschien is 2 dagen vrij staan te veel. We hebben ook even de laptop opgeladen en gisteren was er niet veel zon dus misschien is het de combinatie van die dingen
Traveler Maar we rijden weer en als het goed is, wordt het zo droog en kunnen we in Abisko gaan wandelen.
Traveler Avontuurlijk en heerlijk vrij, maakt denk ik ook dat je waardeert wanneer alles het gewoon doet. Alle liefs voor jullie beidjes🍀🍀