Om 17u wordt het kampvuur in gang gestoken en is iedereen compleet vrijblijvend welkom om warme glögg (een soort Scandinavische kruidenglühwein) of chocomelk te drinken en Marshmallows te roosteren.Read more
Na onze wandeling brengen we een bezoekje aan de husky kennel. Met de 60 huskies die staan te popelen om te lopen is het er nooit rustig. Een groepjes huskies ligt al aan hun slee klaar om teRead more
Omdat de meesten het Noorderlicht van de eerste avond gemist hadden omdat ze door de lange dag al in hun bed lagen, wordt er na het avondeten een kampvuur aangestoken om de hemel zo goed mogelijk inRead more
Na een heel gezellig avond: drinken met de groep en kaasrisotto eten met Sven werden we nog maar eens getrakteerd op het spektakel dat het Noorderlicht is. Deze keer barstte het echt volledig los enRead more
Na ons geïnstalleerd te hebben vliegen we er meteen in met een wandelingetje om de omgeving wat te verkennen. We volgen de door sneeuwscooters platgedrukte paden (één stap er naast en je zakt totRead more
Een actieve dag vandaag! In de voormiddag trekken we met onze gids Jarne de bossen in met sneeuwschoenen aan. Waar je normaal gezien met je gewone schoenen los de sneeuw zou inzakken zorgenRead more
Laat hem maar los de natuurmens....met zijn J&M-voorgeschiedenis de ervaren trapper🤣
Ons verblijf voor de komende week is de Aurora Mountain Lodge, gelegen in het noorden van Zweden in the middle of nowhere en dicht bij de grens met Noorwegen en Finland. De lodge zelf is supergezelligRead more
Ik wist dat daar rendieren waren maar wat schaapachtig specimen zit daaaar nu naast u Hanne🤷♂️
Om 20u30 verzamelen we met onze groep voor een sneeuwscootertocht. De bedoeling is om naar de top van een berg te rijden om daar het noorderlicht te aanschouwen. Enig probleempje: het is volledigRead more
Xl is dat voor die dikke kop om over die neus te kunnen🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤣🤣🤣🤣
De activiteit van de namiddag: gaan langlaufen. Eerlijk gezegd stond ik niet te springen om een paar uur op wat ik altijd beschouwde als triestige skilatten te staan maar ik was bereid om het een kansRead more
You might also know this place by the following names:
Pajala Kommun