Tagesaufgabe ✅

In der heutigen Tagesaufgabe ging es darum, dass bekannte Geisterhaus in Borgvattnet zu finden. 🏡
Zufällig war sogar ein Geist zu Hause. 👻
Durch Zufall konnten wir noch ein Bild für die FotoRead more
Zufällig war sogar ein Geist zu Hause. 👻
Durch Zufall konnten wir noch ein Bild für die FotoRead more
Das Dorf Borgvattnet in Nordschweden ist berüchtigt für eines der schlimmsten Spukhäuser des ganzen Landes. Die alte Pfarrei wurde im Jahre 1876 erbaut. Erste Berichte über paranormaleRead more
Lange Zeit ging unser Weg entlang des 420 Kilometer langen Flusses Indalsälven. An manchen Stellen war der Fluss so breit, dass man ihn auch mit einem See verwechseln konnten. Immer wieder wolltenRead more
Vandaag hoop provinciale wegen moeten pakken om wat km te kunnen pakken, vandaag daarom zon 720 km weten te pakken. Veel beklimmingen gehad, de hilux hat het zwaar maar ons wel weer (bijna) bij deRead more
Jazeker, het wordt hier niet meer donker dus je wordt eigenlijk niet moe..... Heel raar maar waar! Afgelopen nachten gehad van 4 - 6 uur slaap maar nog steeds fris en fruitig
Dat zou hier in Nederland wel handig zijn, 6 uur slapen, 2 uur eten en drinken en 16 uur werken😝. Maargoed, kan ook een valkuil zijn. Goedereis vandaag💪👊👌👍
Gefühlt haben wir uns Stück für Stück näher ans Wasser gearbeitet! Dafür haben wir aber Menschen in Kauf genommen .. wenn auch sehr sehr wenige!
Nach unserem Etappenziel „Östersund“ habenRead more
Döda Fallet.. means „dead waterfall“. It’s a nice walk around a dead river and the stones with pieces of history ect. We saw some tiny lakes and later the river. We had a slippery but funRead more
Toten Wasserfall durch eine Katastrophe 1796 leer gelaufener Wasserfall. Daher wurde er in Toter Wasserfall umgetauft. Mann kann gut erkennen wie gewaltig er mal die Felsen hinab gerauscht ist. HierRead more
Wilde rendieren en tijd voor een broodje knakworst. Meteen een rondje drone.
Het bij ritme gaat in de war. Het wordt hier niet meer donker. Dus het slaap ritme gaat in de war. Wij hebben vandaag weer een lang stuk voor de boeg richting lofoten. Hopelijk halen we dat aangezienRead more
Goedemorgen het is wer een neie dy tot BODO toe nog even 700 km te gaan ,moet lukken na zo'n lekker hotelletje .
You might also know this place by the following names:
Ragunda Kommun