Thailand
Bo Phut

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

Top 10 Travel Destinations Bo Phut

Show all

11 travelers at this place

 • Day30

  ABSEITS DER PFADE

  April 16 in Thailand ⋅ ⛅ 31 °C

  Heute haben wir mal ausprobiert wie weit unsere Füße uns tragen. 🥵 Das Wetter war perfekt für einen Tagesausflug. Nach 6 Stunden und 16km Wanderung sind wir fix und foxi. Aber der Ausblick hat sich definitiv gelohnt. 😍Read more

 • Day16

  #SafetheElephants

  January 28 in Thailand ⋅ ⛅ 28 °C

  Schockierend und atemberaubend zugleich.
  Ich bin froh das es solche Organisationen gibt welche die Tiere schützen und Ihnen ein neues Leben bieten.
  Es war ein wunderschöner Ausflug wo ich nur weiter empfehlen kann.Read more

 • Day1

  Ready, set, go

  March 7, 2018 in Thailand ⋅ ☀️ 31 °C

  Så kom den store rejsedag.
  Efter 3 dages forsinkelse fra Thule på grund af storm, og et kort besøg i Aarhus hos familien, gik turen nu fra København via Zürich og Bangkok til øen Koh Samui i det sydlige Thailand ☺.
  Første gang på disse kanter, glæder mig til at komme på eventyr, ud og dykke og snorkle. Men først og fremmest skulle flyve turen lige overstås.
  2 timer fra København til Zürich, godt 10 timer fra Zürich til Bangkok og endelig 1 time fra Bangkok til Koh Samui. Lang tur med Swiss, men fin service og gode muligheder for underholdning, så bl.a. filmen Coco, den kan sagtens anbefales.
  Vel ankommet til Koh Samui i 31 grader fik jeg en shuttle bus til mit hotel. Havde fået en fin villa lige ned til stranden for under 500 kr pr dag men egen lille pool 😊🖒
  Efter en god lur på et par timer, gik jeg ind til Fisherman's Village, ca 1 km væk, og mødtes med min gode veninde Pernille, som også er på Koh Samui på yoga kursus og ferie. Vi fandt en lækker restaurant lige ned til vandet og fik noget super lækkert Thai mad. Efter maden gik vi lidt rundt og kiggede på butikker. Bl.a. faldt jeg over en butik med herretøj, der tilbød et håndsyet jakkesæt til den fyrstelige sum af 39 dollars, tror jeg skal hen forbi senere på ferien og kigge på tøj 😉.
  Derefter var det hjem på hovedet i seng efter en lang lang dag.
  Read more

 • Day5

  Søndag + Regn = Hviledag

  March 11, 2018 in Thailand ⋅ ☀️ 29 °C

  Tjaa, i dag blev bare en hviledag. Den startede egentligt med fint vejr, om end lidt blæsende, men endte med voldsom regn ⛆. Havde fundet ud af at der er et super fint stykke sandstrand et par hundrede meter fra hvor jeg bor, så gik derhen fra morgenen af og fik en fin svømmetur efterfulgt af en god morgenmad på hotellet. Resten af formiddagen blev brugt på at komme up-to-date på FindPenguins og sorteret lidt billeder.
  Ved 14-tiden gik jeg hen til Pernille, for lige at sige hej på vej ned i byen, men her var jeg dårligt nok kommet inden for døren før det begyndte at regne ret kraftigt ⛆⛆. Efter en halv times tid holdt det nogenlunde tør vejr, og Pernille besluttede sig for at følge med ned i byen. Jeg skulle ned og booke dykkerture 🐠, men desværre var butikken lukket, dog snakkede jeg med en anden af dykkerbutikkerne og de anbefalede at vente til senere på ugen med at dykke, da det blæsevejr og regn fra i går og i dag havde påvirket sigtbarheden på de gode dykkersteder. Så det må blive i morgen jeg får booket de dykkerture.
  Vi gik lidt rundt og kiggede på butikker og så begyndte det ellers at regne meget voldsomt igen, og det blev bare ved. Vi endte faktisk med at måtte have regnslag på. Vi gad ikke rigtig regnen og fandt hurtigt et spise sted til noget lækkert aftensmad.
  Bagefter gik turen hen til stam spa stedet til endnu en lækker massage (Jeps - kan sagtens holde til det hahaha 😁) til mig, og Pernille fik en Spa Pedicure. Igen var det super godt, absolut ikke sidste gang jeg rejser på disse kanter.
  På vejen hjemad blev der også vinduesshoppet lidt, inden vi skiltes igen. Resten af aften var bare ren afslapning for mig, med et par afsnit af en serie jeg er i gang med.
  Read more

 • Day134

  Thailand - day 19

  July 12, 2019 in Thailand ⋅ ⛅ 28 °C

  Had a very chilled day today as it was our last day in Koh Samui :( it rained a bit so we chilled inside a restaurant by the beach and hung out with Imo and Georgie again! Met some really nice girls from London who are also on a gap year and heard about all their travels! Went for street food at the night market for dinner and I had the most delicious green curry!Read more

 • Day9

  Ko Yao Noi wir kommen

  April 1, 2016 in Thailand ⋅ ☀️ 30 °C

  Ab aufs Boot, dann in den Flieger, weiter mit dem Auto, wieder aufs Boot und dann mit dem Auto zum Hotel. Hört sich schlimmer an als es war 😅

  Richtig klasse war der Weg mit dem Longtailboot von Phuket rüber nach Ko Yao Noi 😊Read more

You might also know this place by the following names:

Bo Phut Beach, Bo Phut, Бо Пхут, ต.บ่อผุด

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now