Thailand
Watthana

Here you’ll find travel reports about Watthana. Discover travel destinations in Thailand of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

25 travelers at this place:

 • Day1

  Soul Food Mahanakorn :)

  March 13, 2015 in Thailand ⋅ ⛅ 29 °C

  3,2 km gelaufen, quer durch Sukhumvit. Überall Street Food, verschiedenste Gerüche, Eindrücke, geschäftig wuselnde Menschen. I like! :)

  Zebrastreifen.. nur zur Deko! Außer es gibt ne Ampel. Eine 2-spurige Hauptstraße überqueren.. jooaaah, kann man schon machen.... mit ner guten Auslandskrankenvers.!

  Dafür aber @ Mahanakorn mit Eric u. Petra: eines der besten Currys der Stadt! Gaeng Massaman Lamb Curry, Coconut Mandel Icecream, Singha Beer, Beefeater Gin Cocktail. -> 3596 Baht zu dritt, umgerechnet also nur knapp 100 Euro.

  Memo an mich selbst: Auswandern? :P
  Read more

 • Day4

  Bangkok hrana

  February 21, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 29 °C

  ... in to da nisem meu pojma kaj naj počnem sploh ni blo panike, sem pač skoz jedu... Kok je pa to dobr, pa pocen... Street food je božanski, majo vse živo... Od mesa piščanca, svinjo in morske zadeve, pol pa razne dumplinkse, pa kva so že uni zavitki iz kitsjskih? pa sadja cel kup svežega, pa sveže stisnjenega, pa paniranega... To sem se enkrat nategnu, lačen na polno, grem do ene na pločniku s paniranim nečem in ji pokažem s prstom na vse, tko da da vsako stvar po eno, jst ves vesel na klopjo jest potem pa prvo panirana banana, pol neki koruznega pol neki tud sladkega... Na konc ugotovu, da je blo samo sadje, sej ni blo slabo sam vse ful presladko zame... Men slabo od tiste sladkobe ampak nič pa več lačen, da bi si lohk šel okus popravit s kakšnim mesom... Sem moram do večera čakat, da sem šel lohk pol na batke... :)
  Aja pa cene tega so od pol do evra in pol tko da dzabe...
  Sam problem je, ker vedno sam s prstom kažem pol pa nimam pojma kaj sem jedu in ne znam več naročit istega drugič pri drugemu...
  Read more

 • Day3

  Saphai pae

  February 20, 2016 in Thailand ⋅ ☀️ 32 °C

  Prvi hostel je bil dost brez veze, zato sem po eni noči tudi šel, je bil pa drugih čist hud... Rezerviral čez Hostelworld kjer je bil ful visoko ocenjen in to kar z razlogom. Aja Bangkok ni tok pocen kot sem mislil tko da sem v prvem hostlu, kjer sem imel sicer privat sobo s kopalnico in zajtrkom (ampak nikakva soba, brez okna) plačal cca. 22 eur kar sicer ni nek hud denar, ni pa tud drobiž s katerim se Tajsko povezuje. No v Saphae pae sem šel prvič v sherano sobo s štirimi pojstlami, in zajtrkom kar je prišlo cca. 11 eur na noč in hostel je bil zakon. Sobe čiste, kopalnice tudi, ful velik skupni prostor s tvji, biljardom, xbox-om :), restavracija, kafic... Še pa jos... Pa najbolj prijazno osebje ever... Kar si se spomnu to so ti pomagal, razlagal, risal...

  Naslednja 2 dni sem bil kar velik v hostlu, ker sem prišel sem čisto nepripravljen s planom, da bom tuki splaniral kaj si je za pogledat kar se je izkazal za kar naporno, saj je internet tuki stala (hostel oglasa fast internet, ki je v praksi cca. 3/0,5 mbps pa še skoz ven meče) jaz nimam pojma o Bangkoku (fak, niti a je ob morju al ne si nisem pogledal - no, ni... :) ) Lonely planet o tajski, ki sem si ga zloudal na Kindla ob 3 zjutraj predenj sem šel na GoOpti v Ljubljani ma pa 800 strani... Tko da Evo me v ogromnem mestu brez ideje kaj zdej... :)
  Read more

You might also know this place by the following names:

Watthana, วัฒนา

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now