Scottsdale dag 2

Vandaag een rustigere dag. Gisteren was ik bij Cosanti, vanochtend ben ik naar Arcosanti geweest, de grotere versie. Het wordt als volgt uitgelegd: Arcosanti is een Urban Laboratorium, waarin zeRead more
Schöne unerwartete Begegnung: auf einer weitgehend menschenleeren Nebenstrasse Richtung Prescott kommt uns doch tatsächlich Ruedi in seinem kleinen Roten entgegen. WiedersehensfreudeRead more
Langzaamaan komt het einde van mijn verblijf in Sedona in zicht...
Vanochtend iets later opgestaan. De winkeltjes in Jerome gaan in deze vermeende hippie enclave pas om 0930 open.
Om 0945 was ik,Read more
Vandaag was een dagje om me onder te dompelen in de spirituele kant van Sedona. Ik had twee dingen gepland: een aura foto maken bij 'The Center for The New Age, in de middag een energetische healingRead more
Na de contemplatie van gister vanochtend actie: de quad rit! Acht uur vertrokken we. Samen met twee andere stellen en 3 instructeurs in de richting van West Sedona gereden. Ze vroegen of ik met deRead more
Vanochtend door het tijdsverschil al vroeg wakker. Het ontbijt in Phoenix was om te janken. Niet gedaan overigens.
Toen met de auto naar Sedona vertrokken.
De snelweg was spannend maar het gingRead more
De dag begon vroeg, half vijf snachts ging de wekker. In het donker naar Mescal Trailhead gereden, omdat de Devils Bridge Trailhead alleen met een 4x4 te bereiken schijnt. Dit maakt de hike een keerRead more
Flagstaff ist die drittgrößte Stadt in Arizona, sieht aber eher aus wie ein großes Dorf. Es ist die perfekte Ausflugsbasis, für Sedona und den Barringer-Krater.
Der Krater, der einen DurchmesserRead more
Zusammengepackt und aufgesattelt hatten wir heute schnell. Die paar Handgriffe sitzen bereits bestens.
Leicht gedämpft wurde unsere Frohmut, als wir nach der ersten Kurve eine Tafel mit derRead more
Es kommt meistens anders als man denkt! Heute eigentlich eine kurze Etappe auf der Interstate I 40 geplant. Bei kühlen Temperaturen ging es mit Greg und Georg den anderen Radlern den Berg hoch.Read more
You might also know this place by the following names:
Coconino County, ኮኮኒኖ ካውንቲ፥ አሪዞና, مقاطعة كوكونينو, Коконино, কোকিনো কাউন্টি, Comtat de Coconino, Condado de Coconino, Coconino maakond, Coconino konderria, شهرستان کاکانینو، آریزونا, Coconinon piirikunta, Comté de Coconino, 科科尼諾縣, קוקונינו, Coconino, okrug, Coconino megye, Կոկոնինո շրջան, Contea di Coconino, ココニノ郡, Coconino Kūn, Hrabstwo Coconino, کوکونینو کاؤنٹی, Comitatul Coconino, Округ Коконино, Coconino Kontluğu, Коконіно, کوکونینو کاؤنٹی، ایریزونا, Quận Coconino, Condado han Coconino, 可可尼諾縣
Traveler lekker even chillen hoort er ook bij hé! x
Traveler
is dit een koning Willem Alexander baardje? 😉