United States
Lennox

Here you’ll find travel reports about Lennox. Discover travel destinations in the United States of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

19 travelers at this place:

 • Day25

  Mit Freunden das USA-Feeling teilen...

  September 2, 2018 in the United States ⋅ ☁️ 20 °C

  Heute hätte ich fast vergessen vom Tagesverlauf zu berichten! Schande über mein Haupt!

  Mittags waren wir noch zufällig auf dem Farmers' Market vor dem Walk of Fame geschlendert ehe die "Sternenstraße abzugehen" und sich danach mit dem Mietwagen über kurvige Straßen hoch zu den HOLLYWOOD-Buchstaben zu quälen. Da die Zufahrt zum Griffith Observatory jedoch gesperrt war machten wir dann vom Lake Hollywood Park aus einen Schnappschuss davon.
  Kurz darauf waren wir bereits wieder auf der Piste um den Reichtum der Reichen LA-Bewohner zu bestaunen...Äh, nein. Natürlich nicht. Wer uns kennt weiß, dass das nicht unser Ding ist. Wir fuhren zwar kurz über den Beverly Hills Boulevard, aber nur weil es auf dem Weg zu unserer Unterkunft weiter südlich war.
  Wir haben uns mehr auf den gemeinsamen Abend mit Jakob und Christine gefreut, die zufällig auch in LA den letzten Abend ihres USA-Urlaubs verbrachten. Und wo hätte man den Abend besser verbringen können als beim Mexikaner? Richtig. Nirgendwo sonst!
  So hatten wir einen sehr coolen, letzten Abend mit ihnen und möchten an dieser Stelle noch 'DANKE' dafür sagen!
  Read more

 • Day39

  L.A. part 3

  July 22, 2017 in the United States ⋅ ☀️ 27 °C

  Es ist Samstag und wir fahren zum Beach, weil man das ja hier schließlich so macht und natürlich können wir uns auch nichts besseres vorstellen. Die Damen sitzen elegant hinten im Auto und bekommen noch kalte Getränke gereicht, so dass es sich aushalten lässt, 35 Minuten bis zum Strand zu fahren. Finden sie super. Wir entscheiden uns für Topanga Beach, ein schöner Familien- UND Surferstrand, echt zu empfehlen. Wir bleiben lange hier, machen ein Picknick, baden und Sonnen uns ausgiebig, denn es ist der letzte Beach auf unserer Reise...und deswegen enden wir auch zum Abschluss mit einer Fotosession, bei den beide Mädels auch mal Fotos mit meinem Handy machen dürfen. Die Bilder werden toll. Was man nicht sieht, dass Gunther sich kurz vorher den großen Zeh am Stein so doll aufgehauen, dass er nun schlimm humpeln muss. Er erträgt tapfer.Read more

 • Day33

  Turen gennem Death Valley.

  August 16, 2016 in the United States ⋅ 🌙 20 °C

  Vi glemte at sætte vækkeuret, så vi kom lidt senere op end beregnet. Vi fik pakket bilen og fik morgenmad og kom afsted omkring 9 på trods af vi glemte vækkeuret.

  Vi kørte mod Death Valley som er kendt for at ligge lavt, og have ekstremt høje temperaturer. Vi kom også forbi et skilt hvor der stod man skulle slukke for aircondition de næste 20 miles for at undgå overophedning af bilen. Vi stoppede ved en enkelt udkigspost, hold da op det var varmt. Det varmeste sted var der i følge gps'en 42 grader og det er sol lige på uden skygge eller skyer. Vi kørte turen gennem Death Valley et smukt bjerg landskab. Der var også lidt køren på små veje op og ned af bjergene.

  For at undgå den værste trafik stoppede vi i en lille by udenfor LA, hvor vi tog i Wallmart for at se efter en slags luftmadras til at ligge ude i poolen med i Panama, samt en billig sportstaske til de ting der ikke kan være i min kuffert, nu alt ikke længere er i vakum poser. Vi fandt en taske, men ingen luftmadras. Så vi kørte videre i det næste store supermarked, som nærmere lignede et varehus. Her skulle vi have et gæste medlemskort for at handle, så det fik vi. Dog ikke til nogen nytte, de havde heller ikke sådan en luftmadras. Men de havde et lille hjørne med en slags kantine, lidt ligsom de har i bilka man kan få pizza, sandwich og hotdog. Her købte vi aftensmad for at trække tiden lidt og undgå myldretiden i LA.

  Derefter kørte vi ind mod hostellet i LA. Trafikken var ikke så slem, kun for dem på vej ud af byen, der var der lang kø. Vi havde lidt svært ved at finde hostellet, skiltet var ikke så tydeligt. Vi fik tjekket ind og satte os på værelset og fik styr på hvor vi i morgen skal hen og se på bil. Så gode råd til hvad vi skal se efter modtages gerne!!
  Så hele dagen i morgen skal bruges på at se på biler og gøre klar til at flyve til Panama torsdag formiddag. Så nu vil jeg sove, godnat! 😄😴😴
  P.s. Et af billederne herunder viser vores nye bil vi skiftede til i LA.
  Read more

 • Day25

  03 Dezember

  December 3, 2018 in the United States ⋅ 🌙 13 °C

  13:50 Uhr. Das Flugzeug hob planmäßig ab und landete um 21:00 Uhr in Los Angeles. Alles verlief super und professionell. Unseren Autoverleiher Alamo kann ich an dieser Stelle nur loben. Wir bekamen immer gepflegte Autos und auch die Rückgabe lief vollkommen Problemlos ab.
  In LA angekommen war es etwas schwierig den Shuttelbus zum Hotel zu erwischen. Alle Hotels schicken ihren Bus zu selben Stelle. Da es aber mehrere Hollydays Inn gibt, war es schwierig den richtigen für uns zu erwischen.
  Solch eine Zwischenübernachtung nimmt viel Stress aus der Reise. Ich würde jedem Empfehlen dies uns gleich zu tun. Wir kennen schliesslich auch die andere Möglichkeit vom Hinflug.
  Nach einem Besuch bei Mac Donalds ging's dann ins Bett.
  Read more

 • Day36

  Death Valley og LA 16/8

  August 16, 2016 in the United States ⋅ ☀️ 30 °C

  Så skulle vi forlade det blinkende festglade Las Vegas til fordel for Los Angeles. På vejen så vi national parken Death Valley.

  Vi fik pakket og vendte Honda'en mod Death valley, som lå lidt over 2 timers kørsel fra Las Vegas. Death Valley er kendt for sin ekstreme varme og det flotte landskab bestående af bjerge, så langt øjet rækker. Vi så en masse bjerge og nogle af dem lignede vaniljesoftice med chokolade creme på 😃 Vi kunne heldigvis køre gennem Death Valley, så vi ikke skulle ud i 45 graders varme. Der blev på et tidspunkt skiltet med at man skulle slukke airconditionen for at bilen ikke skulle overophede. Vi var også helt oppe i 4000 feet over vandniveau.

  Da vi kom ud af Death Valley satte vi kurs mod Los Angeles. Vi holdte ind i en Ghost Town, hvor jeg skulle låne toilettet. Jeg skulle dog købe noget for at låne det, så jeg købte en Fanta. Det satte gang i spisningen inde i bilen. Vi fik frokost bestående af yougurt og kiks med pålæg.
  Da vi kom længere ned, så vi en stor røgsky ude til venstre. Vi fandt senere ud af at det var en voldsom skovbrand hvor mere end 80.000 mennesker var evakueret. Det var lidt vildt.

  Det er kommet så vidt at vi på vejen måtte i Walmart for at Louise måtte købe en taske mere for at have sine ting, når vi skal til Panama om lidt. Jeg skal dog ikke snakke for højt. Jeg har også købt en kuffert for at have alt min shopping. Vi var derefter i Smiths Club, som vi fandt ud af kræver et klubkort bare for at handle dig. Det lignede sådan et sted virksomheder handler ind. Alt var i kæmpe mængder! Det var vildt! Vi spiste aftensmad på deres cafe.

  Vi kørte videre mod Los Angeles for at finde hostellet, Backpacker paradise. Det var lidt svært at finde, men vi fandt det og fik parkeret bilen og fundet vores senge på et dorm. Der var ekstremt varmt inde på værelset! Vi boede på et værelse med 4 køjesenge og i rummet ved siden af var der en dobbeltseng, en håndvask og et bord og i rummet ved siden af var der endnu en dobbeltseng, aircondition og døren til toilettet. Det en mærkelig konstruktion, men vi fik tændt for airconditionen selvom det desværre ikke hjalp helt :(

  Alt i alt var det en lang men hyggelig tur med Nik og Jay, Mamma Mia og Taylor Swift😃

  I morgen står den på tur til bilforhandlere, da Louise skal købe en bil. Det bliver lidt spændende. Godnat 😴
  Read more

 • Day37

  Bil dag i Los Angeles 17/8

  August 17, 2016 in the United States ⋅ ☀️ 28 °C

  Vi vågnede om morgen og opdagede at der lå nogen i de to andre værelser som var tomme da vi lagde os til at sove. Jeg gik på toilet og der var vinduet åbent og badet var fyldt med mudrede fodspor. Vi troede derfor at de to personer var hoppet ind af vinduet. Vi tog tøj på og gik op i receptionen for at fortælle det. De kom så med ned og bad alle om at komme op i receptionen. Det var dog langt fra alle som kom, så det var håbløst. Vi forklarede at vi havde bestilt at pigedorm og at vi sove med en masse drenge i nat. De forklarede os at det var fordi vi kom sent og det var det eneste ledige. Vi kunne dog flytte derover for næste nat.
  Vi spiste derefter morgenmad og tog afsted mod den første bilforhandler, da vi skulle kigge på bil i dag. Louise skal købe en bil herovre til når hun skal på udveksling. Den kan vi så køre i resten af turen.

  Honda havde dog ingen i den prisklasse, under 2500$. Den næste var cars 911, som havde en bil under det prisniveau, som var en Nissan i dårlig stand. Han viste dog en anden, men den var for dyr. Han var generelt meget anmasende og vi valgte at gå og køre til den næste. Den næste var 123carsbuying, som havde ca en 3-4 biler under 2500$. Der var dog ikke lige noget, så vi kørte hen og fik frokost på Starbucks. Vi havde dog forsøgt at købe noget et andet sted, men der blev vores dankort afvist, hvilket mange gange skyldes at de ikke siger det er kredit kort, så jeg blev lidt sur på hende 😊

  Vi tog dog tilbage til 123 carsbuying for at prøvekøre to biler, men Louise besluttede at den endelige beslutning skulle tages efter de 5 dage i Panama.

  Da vi kom hjem omrokeret vi baggagen, så vi kunne havde det med til Panama. Det var noget af en opgave 😃
  Vi fik derefter nudler med kylling til aftensmad også gik vi ellers i seng, så vi kunne komme tidligt op for at aflevere Hondaen kl. 9 i lufthavnen.

  Godnat 😴
  Read more

 • Day2

  Melbourne to Los Angeles

  October 14, 2017 in the United States ⋅ ☀️ 29 °C

  We didn't get as much sleep as we would've liked due to our late arrival last night, but it was still great to have a bed and shower to start the day too. Even more so for Ted who used the hotel gym too. The hotel included breakfast near the reception area, and also a transfer bus to the airport. The bus would've been a much better option if the driver didn't decide to keep delaying our departure to wait for yet another guest who was late to the transfer!

  Once we arrived at the airport, our flight was delayed for an hour, meaning we had more time to sit around, waiting and wondering if we were going to get business class. During our waiting process, we saw Bree Wheeler, one of our friends from Ted's ground school at QantasLink, who was similarly flying to Los Angeles that day. Thankfully luck came for all three of us, as we all got business class to LA. Woo hoo!!

  Business Class was, of course, wonderful. Just being able to get a sleep as well as special meal options makes it all worthwhile. Once we arrived, we called the hotel and asked them to send a transfer bus for us. Unfortunately all that time saved not checking in a bag was lost because the airport transfer never arrived, meaning we needed to take a taxi instead. Since we couldn't check in yet, we left our bags at reception and took another transfer back to the airport to collect our car hire.

  Since we had a whole day free, we thought we would check out some sights. For lunch, we stopped at a local supermarket, where we bought some food from the deli before continuing on. Ted was really keen on seeing the Hollywood Sign up close but it ended up being a real chore. After driving through several Hollywood neighbourhoods to try and see it up close, we found a walking trail that would lead us to it. We scrapped that idea when we realised it was basically an hour walk in the blazing California sun before we would reach it. We again tried to desperately find somewhere in the suburban hills to photograph the sign up close before a squad car told us to get back in our car and leave. Well, we tried!

  We then headed to Mann's Chinese Theatre, which I didn't really have great memories of when I visited there first in 1992. Well the feelings still didn't change, as it is still as run down as before, albeit with more tourists now. We took a few random photos before losing interest and continuing on our way.

  Something I really wanted to see was the house used for the outdoor shots for "The Brady Bunch" TV show. Thanks to the magic of GPS, it was easy to find and I got some great pictures too. There is now a fence around the house, which I suspect is to stop crazed fans from knocking on the door, expecting Alice or one of the kids to answer!

  Once returning to our hotel, we found out that Bree is still in LA. She was meant to fly to Nashville but couldn't get on the flight. The unfortunate thing is that her bag did go, meaning she had no change of clothes or toiletries. We invited her to join us for dinner in Santa Monica that evening. After arriving, we walked around the pier area for a while before settling on a large (and somewhat expensive) bar restaurant. We had originally considered a Mexican restaurant on the pier Ted and I had been to before, but changed our mind as there was a half hour wait. At this place, we ended up waiting just as long! The food was good, but the cost wasn't!

  It's good to be in LA again especially after the cold of Australia. Tomorrow we're here again to explore.
  Read more

 • Day22

  Quality Inn am Flughafen LA

  June 3, 2017 in the United States ⋅ ⛅ 19 °C

  Letzter Aufenthalt unseres Urlaubs.
  Es war mal wieder sehr schön.
  Über 2900 Meilen in den USA 🇺🇸 mit dem Auto 🚗 hinter uns gebracht.
  Morgen geht es wieder zurück nach Deutschland 🇩🇪

 • Day34

  Bil dag i LA!

  August 17, 2016 in the United States ⋅ 🌙 22 °C

  Vi kom ret tidligt op, og fandt en mand liggende sovende på gulvet og en anden i en seng der burde være tom. Vinduet på badeværelset var åbent, bruseforhænget revet ned og der var sorte fodspor over alt i badet. Desuden var vi på et værelse kun med drenge men havde bestilt et værelse kun med piger. Så vi gik i receptionen og klagede. De kom ned og bad alle på værelset gå i receptionen. Så sad vi der lidt og tjekkede vores telefoner da det var det eneste sted med wifi og vi havde ret dårlig forbindelse ellers. vi fik at vide vi kunne komme på et pige værelse i aften.
  Så vi fik gjort os klar og fik morgenmad og kørte så mod den første forhandler vi havde en aftale med.
  Første sted viste det sig dog de ikke havde noget. Andet sted var lidt i den dyre ende, vi prøvede en til 2500 dollar men den var vi ikke så vilde med, meget brugt. Vi orøvede derefter en anden der var en del bedre men også dyrere. Vi kørte videre til tredje sted, men var så forvirret at vi først kiggede lidt fik frokost og kom tilbage for at prøve 2. De var okay, dog ikke deb type jeg gerne ville have, men når man køber hos en forhandler får man en del mindre for sine penge. Vi endte med at køre hjem uden at få købt en bil, men vender nok tilbage til det sidste sted når vi kommer hjem igen.
  Er virkelig i vildrede med det her bilkøb! Ville ønske jeg havde nok forstand på det til at købe privat og få mere for pengene og få den type bil jeg gerne vil have. Må lige onstille mig mens jeg er i Panama, og gå på konpromi når vi kommer hjem.
  Vi skal være i lufthavnen i morgen klokken 9 med bilen, så nu vil vi til at i seng, inden den 6 timers flyvetur. Godnat! 😄😴😴
  Read more

 • Day14

  Los Angeles

  September 1, 2016 in the United States ⋅ ⛅ 19 °C

  16. Tag
  Heute verlassen wir Vegas und dieses tolle Hotel😢 Wir packen unseren Krempel zusammen...das Auto wird vorgefahren 😂 und los geht's. Übrigens gibt's zum Frühstück Pizza von gestern und mittags Mc's😬 wir fahren wieder in den hyper Verkehr von LA. ..Chris freut sich schon auf eingelegte Gurken 😂 wir haben Fast Food satt und schätzen jeder von uns hat ca. 5 kg zugenommen 😎 in LA angekommen passen wir wieder auf in welchen Stadtteil wir geraten könnten...alles gut. ..wir gehen sogar zu Fuß in den nächsten liquor shop in dem die Kasse komplett hinter Glas..... PS es gibt ein Suchbild von Chris. ..finde den Fehler 😆 nicht das Klobild!!! PSS ich liebe diese Trucks hier, kann mich gar net satt sehen...die sind einfach Krass!!!!Read more

You might also know this place by the following names:

Lennox, Леннокс

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now