United States
Montrose Golf Course

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Add to bucket listRemove from bucket list
7 travelers at this place
 • Day46

  hello rockie mountains, hello elks!!!

  April 17, 2019 in the United States ⋅ 🌙 14 °C

  die letzten tage haben wir damit verbracht im auto zu sitzen und leider zu schwitzen.

  wir sind nun durch die folgenden bundesstaaten gefahren:

  michigan
  wisconsin
  iowa
  nebraska
  colorado

  gerade sind wir in einem entzückenden kleinen örtchen namens montrose in den rockie mountains. wir haben unfassbar schöne dinge sehen dürfen und haben vor lauter staunen den mund nicht mehr zu bekommen. elche, rehe, pferde, kühe und noch mehr tierarten soweit das auge reicht, es ist so verrückt. heute ist uns auch das erste reh fast vors auto gelaufen, zum glück nur fast!

  morgen werden wir versuchen hier eine dusche aufzutreiben und ich muss meine bewerbung fürs studium vorbereiten, danach geht es weiter. uns fehlen noch 675 km. morgen abend könnten wir also schon in dem grand canyon nationalpark schlafen. wie der zufall es will feiern wir mit dem nationalpark sein 100jähriges. hoffentlich kommen die pumas, schlangen, skorpione und allerlei anderes gefährliches getier auch zu der party.

  bis dann und au revoir schoschanna!!!!
  Read more

 • Day5

  Montrose

  September 13, 2002 in the United States ⋅ 16 °C

  Bij het ontwaken hoorden we de regen tegen het raam tikken. Niet geklaagd, ’t is tenslotte herfst, dus na ’t ontbijt de rest van het Pioneer museum gaan bezichtigen. Nog 3 gebouwen te doen dus de regen deerde ons niet. Wat gelachen bij de kapper, even de telefoniste nagedaan en de vele verschillende soorten prikkeldraad vergeleken, met een tevreden lach stapten we buiten.
  “Er is niets nieuws onder de zon” konden we vaststellen, alleen is het meeste nu elektrisch. Even getankt bij de bank, me laten verleiden door een indiaans getinte blouse, en omweg naar de Scenic byway ’West Elk loop’.
  Bijgaande foto’s drukken vrij goed uit wat we zagen onderweg. We bereikten Crested Butte, een ski resort met Victoriaans getinte huizen. Om 12,30 u dachten we verder te rijden via de Kleber Pass 9,980 ft hoog.
  Volgens onze summiere gegevens was het een doorgaande weg, een gedeelte buiten Crested Butte onverhard. Dus toen de weg ophield waren we niet verontrust. Dat begon pas toen de waarschuwingsborden verschenen dat voor de Scofield pass een 4 wheels drive nodig was, we overlegden even en vermits we dachten op de Kleber pass te zijn reden we voort. De weg werd smaller, steiler maar geen erg, we reden verder. De vergezichten werden fabuleus maar we genoten er niet echt meer van. Ondertussen werd de weg een pad, vettig en onoverzichtelijk. We grommelden tegen elkaar dat een waarschuwing in Crested Butte toch wel aangewezen was geweest, en schommelden verder. Zelfs af en toe verlegde we een steen om met onze 2 wheel drive verder te kunnen rijden! Het slijk spatte ondertussen tot bovenaan de ruiten. Voorbij Emerald lake waren we zeer hoog. Toen we ineens Schofield Pass 10,707 ft zagen staan viel onze frank (dollar, euro) dat we mogelijk toch verkeerd gereden waren! Maar dat was al zo ver dat we dachten dichter bij het einde te zijn en verder ploeterden. Ineens een tegenligger, wat nu gedaan? Hij uiterst links wij uiterst rechts en met het raampje open, wij wilden om inlichtingen vragen, zie de man laconiek: ‘Hay folks what are you doing?’ en wij: we are driving the Kleber Pass. Ongeloof in zijn ogen en zijn antwoord was dat we terug moesten, het was een wonder dat we tot op dat punt geraakt waren maar verder ging het echt niet. Ondertussen waren we daar ook wel achter gekomen en vroegen of we hem terug konden volgen als hij naar Crested Butte reed. Geen probleem, nog 2 stops moest hij maken onderweg en we konden volgen. Hij met zijn 4 x4 en wij erachter. Hij controleerde buitenhuizen voor toeristen en wij hotsten en botsten achter hem aan, we wilden hem niet kwijtspelen! Veel schietgebeden later, en met een band waarvan we vreesden dat hij platliep, stonden we om 14,30 u terug in Crested Butte.
  De man nam ons mee naar zijn kantoor en wees op het plan waar hij ons opgepikt had. Ongelofelijk, even verder hield zelfs het pad op.
  We waren op weg dwars door de wildernis naar Marble. Waarschijnlijk waren we daar nooit aangekomen, wegens breken van de wagen, de banden plat of zo. De nachten zijn hier koud en als je niemand kunt opbellen… br, br ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou kunnen zijn! Licht beverig verlieten we zijn kantoor.
  De wagen vlug door de car wash, de band opgepompt, gelukkig was hij niet kapot, een koffie om te bekomen en we reden maar terug langs waar we gekomen waren, de Kleber Pass kon ons gestolen worden!
  Hyw 50 dan maar van Gunnison naar Montrose. Deze weg was ook mooi, geen herfsttinten maar veilig. Het meer en de omgeving deed ons aan Lake Powell denken in California, rotsig en vrij dor. 60 mijl vòòr Montrose de Black Canyon. Het weer was ondertussen terug stralend en we deden dit 20 km lange park naast de Canyon. Door de schuine stand van de zon werden de wanden mooi in kleur gezet, rosé en grijs geaderd. Zoiets is op geen enkele foto goed in beeld te brengen dus is het opgeslagen in onze herinnering. Gelukkig was onze kamer in Montrose gereserveerd want we bereikten het motel pas bij valavond.
  Een frisse douche en even verder een goed steak house aanbevolen door de receptioniste. ‘Silver Jack’ een uurtje later lagen we in bed.
  Read more

 • Day6

  Ute indianen, Montrose

  September 14, 2002 in the United States ⋅ 13 °C

  De weg naar het Ute museum vonden we ondanks dat er geen enkele aanduiding in Montrose was, blijkbaar wordt het native people gebeuren nog steeds wat verstopt! Misschien is het schaamte om wat de blanken met hen uitrichten zowel in het verleden als in het heden. Een film over het leven van Edward S. Curtis die als gewone lager geschoolde man door zelfstudie een begenadigd portrettist werd en 30 jaar van zijn leven gaf om alle stammen op pelicure te zetten. Een encyclopedie van 20 volumes aan deze mensen wijden meer dan 50.000 foto’s maakte. En dan spreken we van glasplaten en 5’ stilstaan voor een opname! Dank zij hem is er zoveel bewaard gebleven en kunnen de natives terug zelfrespect opbouwen via hun tribal gewoontes die een tijd lang verboden waren. Je weet het misschien maar de natives werden eeuwenlang belogen en bestolen van hun land, iedere keer het de blanken beter uitkwam omdat ze meer land nodig hadden of indien er gas of olie gevonden werd moesten ze hun land opgeven en in reservaten wonen die veel kleiner en slechter waren dan hun uitgestrekte vlaktes!
  Na deze film van 90’ bezochten we ocharme twee zalen met vooral kleding, houten tipi’s en enkele pijpen. Er was ook een tuin waarin het graf van Chipita lag, de 2e vrouw van Chief Ourah die met Roosevelt onderhandeld had over een vreedzame landoverdracht tussen Ute’s en blanken. Chipita is na de dood van Ourah terug bij haar volk gaan wonen. In de resterende 40 j van haar leven heeft zij alleen maar achteruitgang gekend van haar eens zo trotse volk. In diepe armoede is zij in Utah in het reservaat gestorven. In de jaren 1920 is haar lichaam naar Montrose overgebracht. dit was de plaats waar zij met Ourah had geleefd. Oef, dat wou ik even noteren!
  Read more

 • Day170

  Defekt

  June 8, 2018 in the United States ⋅ ☀️ 26 °C

  Heute sind innerhalb 6 h beide Hauptglühbirnen abgeraucht. Also nur noch Fernlicht.

  Der Schrauber hinter ner Tanke hat nicht lang gefackelt und ist mit Hebammenhänden hinter die Plastikverkleidung getaucht.

  15 Minuten später Licht 💡 am Bike 🏍 und das abends um halb acht 🕢.

  Das versuche mal in Deutschland, da bekommst du zur Antwort, „ach kommse doch morgen wieder aber bitte erst nach der Kehrwoch“.

  In USA 🇺🇸 wird Dir noch geholfen und Service gepflegt. 👏.
  Read more

 • Day9

  Montrose Colorodo

  June 26, 2021 in the United States ⋅ ☀️ 55 °F

  We stayed in a cute cabin called Lone Trout Ranch for 3 days. The scenery was beautiful and there were horses too. Found a restaurant called Starvin Arvin's that served these delicious cinnamon rolls. We ate there all three mornings. Yum!!Read more

You might also know this place by the following names:

Montrose Golf Course